Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdfas

Dlaczego mezczyzni nie lubia sie wiazac z inteligentnymi kobietami

Polecane posty

Gość Kolejna głupia panienka
Wiesz co Blondi, masz rację. Przyczepiłam się do zdania wyjętego z kontekstu.

W kupie moc! Kupy nikt nie ruszy! :D Autor dobry jest. :D Najpierw szczurze popiskiwanie, znalazł lochę i teraz wobi obczajkę. Zaraz bedzie: "Jakie masz tzytze?" :classic_cool:

Gość zdfas
jeszcze troche i dostane jaj maila a od tego do tzytzkow bliska droga

Gość zdfas
wpis z 9 56 to kolejny podszyw. Dekalogowata, daj porozmawiac. Nie przeszkadzaj. Mozna Cie o to prosic?

Gość zdfas
nieprawda! zaraz wyrwe jakas blondyne

mam dziwne i nieodparte wrażenie, że to dyskusja pryszczatego i dredziastego kolesia w brylach jak dna od alpag, studiującego jakąś koreanistykę i średnio przystojnej wojującej feministki, której nikt nie chce nawet kijem pyrgnąć, bo ma wąsy kurde, niedobre śniadanie miałem, wracam do pracy :O

Spierdykaj. Czy uważasz się za inteligentnego? Inteligentny facet nie daje odczuć kobietom, że są w czymś gorsze, nie wywyższa się za wszelką cenę i nie usiłuje udowodnić swojej "lepszości".🖐️

Gość a syszeliscie jego teorie
z innego topu na temat ze seks dla mezczyzn jest duzo bardziej meczacy i wiele razy mniej przyjemny niz dla kobiet a ci faceci co tego nie wiedza to frajerzy i daja sie wykorzystywac kobietom? takie madrosci prawi na innym temacie

Gość ludzie ale z kim ta dyskusja
zacznijmy od tego,ze inteligentny męzczyzna nie siedzi od świtu na damskim forum. Skad autor ma wiedzieć o upodobaniach inteligentnych facetów:)?

Gość zdfas
Czy uważasz się za inteligentnego? Inteligentny facet nie daje odczuć kobietom, że są w czymś gorsze, nie wywyższa się za wszelką cenę i nie usiłuje udowodnić swojej "lepszości" Z inteligencja czesto idzie w parze zarozumialosci. Pamietaj o tym. Cytujac klasyka "Mam liczne wady, na przykład taką, że jestem znacznie lepszym szachistą niż warcabistą jak jest prosty problem, ale bardzo dużo zmiennych to jestem o wiele gorszy niż w głębokich problemach. To jest moja wada. Ale mam też zalety na przykład jestem zarozumiały. "

Gość zdfas
Blondi w oficerkach, skad jestes?

To aspergik. Jak już mówiłam, on nie dostrzega ukrytego znaczenia słów. Dla niego "Usiądź koło Agnieszki" to "Usiądź kwadrat Agnieszki".

Gość nie wiem jaki kierunek
studiujesz ale niezle wyprali ci tam mozg :o

No kurrwa. Janusz Korwineł Mikkeł klasykiem. :D Takem se prychła, że aż monitoreł zrobił się mokrutki. :D

Gość Kolejna głupia panienka
Nie widzę w tym nic złego. Znajduje człowiek różne teorie i weryfikuje je na forum. Co w tym złego? Kto chce, bierze udział w dyskusji.

Gość zdfas
A moze JKM nie jest klasykiem? Badzmi powazni