Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjjsjsjjsjsjsjsj

gdzie sie warto ubezpieczyc w razie wypadkow itp?

Polecane posty

Gość lkjjsjsjjsjsjsjsj

Bede pracowala w malej firmie, tam nei ma ubezpieczneia grupowego, a bed ejezdzila autem, w PZU tylko mi na zycie proponuja, moze Warta czy cos?

Gość ql,nbj,
popytaj w firmach ubezpieczeniowych , jest tego w pip

Gość a ja mam gorzej
Polecam PZU. Nie ma z nimi raczej problemów, szybko wypłacają pieniądze. Aczkolwiek popytaj, zawsze coś tam korzystniejszego w niektórych aspektach mogą zaproponować. Ale uważaj na Interrisk.

Gość lkjjsjsjjsjsjsjsj
ale w PZU jesli nie mma grupowego to nie ma nic , koleznaka np ma od wypadku itp a jak dla mnei to tylko na zycie , a coz Interriskiem??

na pewno nie w link 4 , daruj sobie , mnie juz wyrolowali , składki biorą troche mniejsze a uzyskać odszkodowanie za wypadek nie zwłasnej winy i inne graniczy z cudem zawsze coś wymyślą szok normalnie

Gość a ja mam gorzej
Zajmują się akurat w firmie ubezpieczeniami grupowymi. I z Interriskiem jakoś źle mi się współpracuje. Ciężki kontakt ale może taki oddział. Już kilka firm mieliśmy i chyba to PZU najsprawniej działa. Ale zapytaj w jakiejś agencji ubezpieczeniowej gdzie przedstawią Ci cały pakiet różnych firm.

Gość a ja mam gorzej
Ale w ubezpieczeniu na życie mają i opcje od chorób, leczenia, operacji.,itp. Zależy od składki jaką będziesz płaciła. U mnie w firmie odprowadzają po 41 zł. Ale indywidualne powyżej 50 zł/mc.

Gość lalunia iks iks
w kościele 🖐️ ]