MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Jaka jest temperatura w ciąży mierzona w pochwie w pierwszych tygodniach ciąży...i czy w pochwie jest sucho czy mokro..??? prosze o odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 wie ktos..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech sie cieszy Napisano Lipiec 15, 2011 a po co ci to wiedzec? w ciazy jestes a nie wiesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech sie cieszy Napisano Lipiec 15, 2011 w ciazy temparatura jest wyskoka na innym forum piszesz ze starasz sie 1,5 roku a robiliscie badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 okres powinnam miec 4 dni temu..i dlatego sie pytam jaka jest temperatura...mierzyłam rano...mialam 36.8 i się zastanawiam...dlatego pisalam ...staramy sie 1,5 roku, w ciąze ani razu nie zaszłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula299 0 Napisano Lipiec 15, 2011 hhm od owulacji tem zwieksza sie a przed @ spada zmierzylas sobie ta temparature na odczepnego? czy mierzyc przez conajmniej kilka miesiecy? robiliscie badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 nie robilismy jeszcze zadnych badan...jak mielismy juz to w planach..mąż zachorowal na cięzką chorobe i wszystko zostało przerwane na pół roku, tyle lezal w szpitalu...teraz znowu zaczynamy starania...pierwszy cykl...mialam nadzieje, ze po takim dlugim okresie bez sexu uda się odrazu zajśc w ciąze...i czekam narazie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula299 0 Napisano Lipiec 15, 2011 a na co choruje? koniecznie zróbcie badanie nasienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 przed chorobą męża mierzyłam regularnie....a teraz wcale...tak tylko rano zmierzyłam...mialam 36.8, ale chyba w ciąży jest ponad 37....tylko niewiem czy zawsze tak jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula299 0 Napisano Lipiec 15, 2011 tepm spada w dniu @ ale przed@ a temperatura jeszcze o niczym nie siwdczy musialoby byc 18 dni wyzszych temperatur wtedy mozna mowic o ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 mial perlaka w uchu...to jest rak niezłośliwy...operacje miał i tyle czasu musial lezec w szpitalu...bo ci lekarze jeszcze mu uszkodzili nerw twarzy podczas operacji..:(((ale teraz jest wszystko ok. no wlasnie nieweim wogole od czego mamy zacząć...od badania nasienia..??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula299 0 Napisano Lipiec 15, 2011 no ty musisz udac sie do gina i on ci zleci badania a mezowi tez ta skierowanie na badnie chodz na to nie trzeba skierowania ale bedziecie miec pewnosc ze z zmezem jest ok ja sie staram juz 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 niechce mi sie wierzyc, ze jestem w ciązy...nadzieje mam...ale tyle juz razy wierzylam, ze jestem...i nic:((( a Ty Paula299..starasz się trzy lata...???i wogole nie zachodzisz w ciąże..??? czy nie mozesz jej donosić..??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 no wlasnie zapisalam sie juz do ginekologa...w nastepnym tygodniu ide na wizyte...a badanie nasienia ile kosztuje...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula299 0 Napisano Lipiec 15, 2011 masz gg? to mozemy tam pogadamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Lipiec 15, 2011 jeśli nie mierzysz temperatury regularnie i przez cały cykl, to nic ci to mierzenie teraz nie da, bo to indywidualna sprawa. idź do lekarza po prostu. życzę wam obojgu zdrowia i... powodzenia! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula299 0 Napisano Lipiec 15, 2011 ja staram sie 3 lata o dziecko poki co klinika leczenie za dwa tygodnie czeka mnie test na wrogsc sluzu a badanie nasienia szczegolowe z posiewem kosztuje ok 150 zl wiem bo moj maz robil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarliZ 0 Napisano Lipiec 15, 2011 36993012 moje gg, odezwij sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach