Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexis2Moda

On ma 27 ona 16 zostawił mnie

Polecane posty

Gość Alexis2Moda

Witam , Mój mąz ma 27 lat jego nowa kobieta ma 16 zostawił mnie i naszego 2,5 synka dla niej ... jak zachować sie w sadzie przy rozwodzie ??? czy wspominac o wieku tej dziewczynki..? nie potrafie sobie poradzić :(

Gość wysiudać go z ostatnich
portek, niech z gołym tyłkiem lata. Orzeczenie o jego winie/ jak największe alimenty. Wiek "dziewczynki" sam wyjdzie :)

Gość direction to perfection
o zesz...faceci to jednak podle swinie, do tego niewyzyte sexualnie. zal mi waszego dziecka, ale musze zgodzic sie z wysiudac.

"faceci to jednak podle swinie" Kobiety też takie numery odwalają. Zaś co do Autorki, Do miłości go nie zmusisz, a i on ma prawo odejść od Ciebie... natomiast naturalnie powinnaś wycisnąć go jak cytrynę gdyż macie dziecko - oczywiście powiedz o wieku jego aktualnej partnerki.

Gość wezwij ja do sadu
koniecznie zlow pozew z orzeczeniem jego winy

Gość wezwij ja do sadu
o ile to nie prowo

chcac udowodnic zeby rozwod byl z winy meza musisz mowic o wszystkim.O wieku powiedz tez ,ze nie jest nawet peelnoletnia .To on jest winien .Alimenty mozesz otrzymac rowniez na siebie ,jesli nie pracujesz.Nie zaluj go niech placi.Powodzenia ,trzymaj sie .

Gość dupek skonczony jak on mogl
oczywiscie, ze powiedz o jej wieku (podkrec jeszcze itp) orzeczenie o jego winie i duzee alimenty,\)

Gość jeju maryjo
szkoda , że nie ma mniej lat :) Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. MASAKRA TOŻ TO DZIECKO ! Chociaż teraz te dzieci to jak się patrzy wyglądaja gorzej niz my dorośli

"Alimenty mozesz otrzymac rowniez na siebie" Naprawdę coś takiego można? Ale wiocha. no to ma go wyciskac jak cytryne, czy nie? wioche to on jej zrobil przed rodzina i znajomymi - teraz niech buli.

Teraz ma 16 lat, ale może jak się poznali i zaczął cię zdradzać to nie miała nawet tych 16-stu?

Gość mezczyzna_79797979
pewnie mu nie dawałaś i chodziłaś po domu w starych zniszczonych dresach, robiąc przy tym co chwile awanturę z byle powodu

Organizacja - no można, jeżeli przez rozwód z winy partnera jakość życia drastycznie spadnie. Swoją drogą...fajny facet, żeby za dziećmi się uganiać.

alimenty na siebie mozna otrzymac jesli kobieta nie pracuje , ma ciezka sytuacje finansowa lub jest chora ,

Gość duperele tu piszecie
meżczyzna 79... tak tak , własnie najlepiej tak napisać nie dawała to poszedł żałosny jesteś jeśli nick to Twój wiek , współczuję głupoty

Gość wezwij ja do sadu
palant hormony mu uderzyly na mozg, zalosne

Gość wezwij ja do sadu
wypowiedz debila 79.... ponizej zera facet autorki ma pedofilskie zapedy i mozdzek 8 latka (nie obrazajac tych chlopcow, bo niejeden jest madrzejszy)

Gość a tlumoki jak zwykle
Nie rozpoznaly prowokacji

Organizacja, teoretycznie może, jeżeli to ona zarabiała więcej, a on zostaje z domem, dziećmi, bez pracy i dochodów.

Na dziecko tak, ale na siebie już nie. No soory, każdy ma prawo do rozstania się z drugą osobą. dziecko jak zawsze najbardziej pokrzywdzone w takiej sytuacji, ale matka to nie? zdradzona przed 30-ka, z nieodchowanym maluchem, do tego facet polecial na nieletnia, sprawa na pograniczu kryminalu :) sorrki, ale ja bym sie wstydzila przed rodzina i przyjaciolmi, chociaz wiadomo, to facet powinien sie wstydzic. wyciskac jak cytryne na dzieciaka i na siebie. za kase niech sobie zafunduje jakies super wakacje dla podreperowania zdrowia psychicznego, a potem samo to jakos pojdzie.

To zalezy z czyjej winy jest rozwod , jak najbardziej mezczyzna tez moze wystapic z takim wnioskiem ,to nie ma znaczenia .Sad dokladnie bada sprawe .

Palant!!! Jak można być takim ..... Widocznie na Ciebie nie zasługiwał... Nie rozumiem jak mógł zostawić rodzinę dla takiej smarkuli!!!