Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petroteska

moj chlopak chce seksu oralnego......

Polecane posty

widać że nie zależy ci na swoim chłopaku... jeśli tak jest nie powinnaś się zmuszać... jeżeli jednak zależy postaraj sie to zrobić ale np. na twoich warunkach :)

Gość petroteska
feministyczna duma?to wlasnie wywnioskowalas, ruda?nie, seks nie musi tak klodowo wygladac.jestem bardzo aktywna wyprobowalismy wiele pozycji lubie zabawki robie mu dobrze reka mnie on takze.to ze nie chce brac do buzi jest rownoznaczne z tym ze jestem kloda?

A może to rzeczywiście nie ten! Ile jesteście ze sobą? Bo wiesz ja miałam kilku chłopaków i nigdy nie robiłam, bo nie chciałam, nie czułam potrzeby, nie ufałam, bo po co... A zmoim mężem było inaczej, może przeznaczenie, miłośc prawdziwa, feromony..

Gość Mocna3
Jeśli kochasz tego chłopaka i zależy Ci na nim to zrób mu to... Ustal z nim, że będziesz to robić raz na jakiś czas. On zauważy, że robisz to niechętnie ale także zobaczy jak bardzo się "poświęcasz" dla niego i nie będzie już więcej naciskał, to was bardziej do siebie zbliży... Jeśli nie dasz facetowi przyjemności chociaż raz na jakiś czas, to ten związek nie ma przyszłości, bo znając życie prędzej czy później poszuka sobie kogoś innego kto mu to zrobi, a ty zostaniesz sama. W związkt trzeba iść czasem na ustępstwa żeby ten związek przetrwał. Ps. Wiem coś o tym bo sama byłam w podobnej sytuacji. Więc dużo zależy od ciebie. Postaraj się przełamać .Powodzenia

Gość petroteska
przelamac sie w imie tej....ekhm milosci i patrzec potem na niego z nienawiscia?to faktycznie wole zeby byl szczesliwy z inna kobieta.chlopakow mialam 4 z nim jestem poltora roku.

To i tak długo wytrzymał:) No cóż, nikt cię tu do niczego nie zmusza... Tylko ludzie dobrze radzą, nauczeni życiem i doświadczeniem. Zrobisz co uważasz.

Gość petroteska
nie zamierzam byc chrystusem.dziekuje za te niezbyt pokrzepiajaca rozmowe.pozdrawiam.

nie.. poprostu chodzi o to że może odpycha Cię np...zapach, więc zrób mu to pod prysznicem... zeby i tobie i jemu było dobrze.. to się nazywa KOMPROMIS :)

Gość prawdziwa dama połyka
.

"zbyt pokrzepiajaca rozmowe" - chcialas zeby ci kazdy tutaj przyklasnal jaka ty biedna i zmuszana do robienia loda? idz do ksiedza, tam dostaniesz takie kazanie na jakie czekasz :classic_cool:

macie racje... tylko powinna jakoś inaczej się odnosić do osób które dobrze jej radzą...

Gość Kacyk1900
próbowałam tylko wywnioskować czy to jest wina Twojego temperamentu seksualnego, ale jeśli jest z tym wszystko ok... A może po alkoholu, Twoja niechęć była by mniejsza? Wiesz, dla faceta nie ma nic gorszego, niż usłyszeć coś w stylu : "już nigdy nie będę cię pieścić oralnie" - to może być dla niego dużym szokiem i trudno przewidzieć jak zareaguje. Co innego, jak mu powiesz, że sprawia Ci to duży problem, ale postarasz się przemóc i od czasu do czasu (właśnie np po znieczuleniu alkoholem) zrobisz mu taki oralny dzień dziecka (np. jak zasłuży, albo w jego urodziny)

Gość petroteska
ciezko jest to pozostawic bez komentarza.ale tak czegos podobnego oczekiwalam.to zle?i mam pytanie.dlaczego ja mam sie poswiecac?dlaczego on jezeli mnie kocha nie moze sie powstrzymac?

Przed czym ma sie powstrzymywac? sex oralny nie jest czyms zlym, rany! przeciez podczas sexu oralnego nie ginie dziecko na dalekim wschodzie... dziwny masz tok rozumowania A teraz pomysl o czyms co bardo lubisz i nie rob tego wiecej. Tak, bo twoj partner wlasnie stwierdzil ze to jest bardzo zle ciekawie prawda? :D

Gość petroteska
milosc ma rozne oblicza

Gość petroteska
musialam w zyciu zrezygnowac z masy rzeczy zwlaszcza tych ktore lubie.to nie jest pytanie do mnie.

Gość fhhcgfhcfc
Co za kretynka i zimna ryba...

Gość Kacyk1900
Akurat tak już chyba jest, że osobie która czegoś nie lubi robić, łatwiej jest raz na jakiś czas się poświęcić i to zrobić dla drugiej osoby (zwłaszcza kiedy sie ją kocha) niż drugiej osobie, która czegoś usilnie potrzebuje i sprawia jej to dużą przyjemność zrezygnować z tego na zawsze...Dla tej drugiej osoby rezygnacja jest dużo większym poświęceniem

Gość petroteska
hmm.teraz ja.twoj partner ma ogromna potrzebe zobaczenia jak jesz robaki a ty ich nienawidzisz.a przeciez to nic zlego i maja duzo bialka.co robisz?

straszna jestes :( powodzenia w szukaniu nowego faceta ktory nie lubi sexu oralnego ;)