Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petroteska

moj chlopak chce seksu oralnego......

Polecane posty

nie, nie. egoistycznie zabrzmiało: "ja czuje ze nie chce i niczego nie trace". do niczego się nie zmuszaj, jak nie chcesz. po prostu Twój chłopak odbiera to zupełnie inaczej. Tobie nie robi to różnicy, jemu robi.

Gość petroteska
to tylko swiadczy o mezczyznach.jesli dla czegos takiego szuka innej choc obecna ma mnostwo innych zalet....to chyba oznacza ze mezczyzni sa z nami tylko z tego powodu.zawiodlam sie.

Witam... Mam ten sam problem... Jakoś nie potrafiła bym zrobić tego mijemu facetowi, chociaz go bardzo kocham... na szczęscie on tego nie wymaga.... chociaż słyszałam, że to nie takie złe... ale jakoś nie umiała bym się przełamać.... :-(

Gość petroteska
nie robi minety od czasu rozmowy o oralu

przeciez to nic zlego.. wrecz przeciwnie, calkiem przyjemne :) nie rozumiem was co wy widzicie w tym takiego fe i be

Druga sprawa, ciekawi mnie dlaczego cię to tak odrzuca? Masz w głowie zapisane że to nie wypada, czy że zapach nie taki, czy co? Czy próbowałas kiedykolwiek że wiesz że nie lubisz? Bo rzeczywiście jak facet ma na bakier z higieną to może byc to traumatyczne. Może masz złe doświadczenia.

Wybacz moja droga, ale jak się ma w perspektywie spędzenie z kimś reszty życia to należy zwrócic uwagę na to, co ma w związku znaczenie. Dla jednych seks jest nieistotnym dodatkiem, dla innych jego jakość jest podstawą normalnego funkcjonowania.

Gość petroteska
co jest w tym przyjemnego?teksty *gdy patrze jak mu sprawiam przyjemnosc* mnie nie interesuja.przyjemnosc mozna dawac na rozne sposoby.

Gość petroteska
nie mam traumatycznych doswiadczen.ja tego po prostu i zwyczajnie nie lubie.nie lubie tego robic nawet gdy pachnie fiolkami i smakuje miodem.

Gość petroteska
zalezy mi na nim ale tez nie zamierzam byc wiezniem jego zachcianek

Gość Kacyk1900
Ale próbowałaś robić?

Masz rację w wszystkim nie możesz ustępować... Ale jeśli dał by ci warunek to co byś zrobiła?

Gość petroteska
gdzie wyczytalas ze nie robilam?

petroteska ale jestes zimna i brak ci fantazji, wasz zwiazek skonczy sie szybciej niz myslisz

a gdzie napisałaś ze robiłaś? Skoro pisałaś że nie chcesz myślałam, że nie próbowałaś.... Ale jeśli robiłaś i Ci się nie spodobało to moim zdaniem nie powinnaś się zmuszać...

Gość Kacyk1900
więc jeśli to robiłaś i problemu nie stanowi smak, ani zapach, to co jest nie tak?

Gość petroteska
gdyby postawil mi ultimatium.....pozwolilabym odejsc.dlaczego jestem zimna?

ruudaa petroteska ale jestes zimna i brak ci fantazji, wasz zwiazek skonczy sie szybciej niz myslisz - zgadzam się...

petroteska, może te zachamowania wynikają z twojego poczucia estetyki, a może ten facet nie jest dla ciebie dość pociagąjacy seksualnie. Przemyśl to i nie łudź się, że w przyszłości nie będzie to miało znaczenia dla waszego związku.

To można już tylko współczuc tobie i chłopakowi. Bo żaden facet który to lubi nie będzie zadowolony z seksu kiedy lubi oral a go nie ma. Chyba że jest mu wszystko jedno. a skoro chłopak nalega tzn jest to dla niego ważne. A na dłuższą metę jak w seksie coś nie gra, to wszystko się psuje. Nie ma udanego związku bez seksualnego zadowolenia. I uważam że to się tyczy i kobiet i facetów. Po prostu się źle dobraliście. On się będzie męczył bez seksu oralnego, ty jeśli sie zgodzisz będziesz się źle czuła psychicznie zmuszając się. Jeśli nie znajdziecie kompromisu to lipa!

Gość petroteska
co jest nie tak?powiedzmy ze nie lubisz koloru zielonego.co z nim nie tak?

wlasnie sama sobie odpowiedzialas czemu;) widac ze tobie nie zalezy na nim za bardzo a i twoja dziwna feministyczna duma nie pozwala na inne zachowanie. szkoda mi twojego chlopa

Gość Kacyk1900
Czyli rozumiem, że seks powinien wyglądać w ten sposób, że rozchylasz nogi, zamykasz oczy i czekasz aż facet skończy? Czy tylko tyle oczekujesz od seksu?

Gość Kacyk1900
czy w ogóle potrzebujesz seksu?????