Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petroteska

moj chlopak chce seksu oralnego......

Polecane posty

Gość sasasasanka
sprobuj sie przelamac. skad wiesz ze czegos nie lubisz skoro tego nie probowalas???? nie wiesz jak bedzie, wiec nie snuj domyslow. Dla faceta to jest tez czasami dowid milosci, oni przez seks i pozadanie pokazuja i odbieraja uczucia. Nie jest tak ze uwielbiam robic loda, ale sprawiam tam mojemu facetowi przyjemnosc i nauczylam sie byc dobra w te klocki, bo: uwielbiam to pozadanie kiedy na mnie patrzy jak robie mu dobrze uwielbiam to co wtedy mowi uwielbiam to jak mnie caluje i przytula tuz po jaki dla mnie jest jak bardzo jest za to wdzieczny ile mi daje w zamian-on mnie tak piesci za kazdym razem jak sie kochamy, ja tylko raz na jakis czas Jakbys to zrobila i bardzoby Ci sie nie spodobalo to mialabys podstawy mowic ze nigdy wiecej. ale ty sie uparlas jak osiol, zachowujesz sie jakbys wszystko wiedziala i wiedziala dokladnie jak bedzie- tego nie wiesz moja droga. moze trafilas na nieodpowiedniego faceta, potrzebujesz takiego ktory Cie otworzy, dla ktorego stracisz zahamowania, ktory zaprowadzi Cie na szczyty, ktoremu bedziesz bezgranicznie ufac i dla ktorego bedziesz mogla i chciala zrobic wszystko. Powodzenia

Gość petroteska
na milosc boska.probowalam.nie lubie tak czy siak.

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Powiedz mu, ze nie sprawi Ci to przyjemności i chyba nie powinien Cie zmuszać i zapytaj czy widzi jakieś rozwiązanie. Jak będzie się upierał, bo on chce, to zastanów się czy to partner dla Ciebie, który nie liczy się z Twoimi uczuciami. Mój już tak nie robi, temat przegadaliśmy i odbywa się to na moich warunkach. Tylko i wyłącznie.

Gość petroteska
dzisiaj na pomaranczowo dziekuje za jedyna rozsadna wypowiedz tutaj.

Gość Kacyk1900
"odbywa się tylko i wyłącznie na moich warunkach" Czyli jednak się odbywa?

Gość sasasasanka
kochanka idealna wiec nie jestes i nigdy nie bedziesz. mozesz miec tylko nadzieje ze nadrabiasz w innych sferach zycia-jestes sliczna, fajna albo swietnie gotujesz i ze to przewazy szale na Twoja korzysc i facet stwierdzi ze warto z Toba zostac pomimo brakow w sferze erotycznej.

Gość chłopak ok
Posłuchaj tych audycji, 3 godziny a zmienia Twój punkt widzenia 1 Audycja Razem czy osobno? Autor: dr Jacek Pulikowski http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=26199 Czas: ok 1,47h 2 Audycja Audycja dla młodych: Czas wzrastania Autor: dr Jacek Pulikowski http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=21013 Czas: Ok 1,54 h Fragment konfrencji dr Jacka Pulikowskiego Czemu więc chce się zniszczyć sferę seksualności i pokazach ją w krzywym zwierciadle?Otóż jak nie wiadomo, o co chodzi to chodzi o kasę. Na tym, aby rodziny się rozpadały, aby młodzież zaczynała wcześniej współżyć i aby małżeństwa się wzajemnie zdradzały. Ale jak do tego nakłonić tyle ludzi, co zrobić, aby na nich zarobić? Sprawa jest prosta trzeba podać pewne informacje pod płaszczykiem prawdy. Dziewczyny lubią jak się im szepcze piękne rzeczy, szczególnie jak to robi chłopak. Dziewczyny też są dużo bardziej podatne na manipulacje i presje otoczenia niż chłopcy, wiedzą o tym doskonale chcący na nich zarobić, dlatego działają z ukrycia i w sposób skomplikowany, ale i profesjonalny. Dziewczynom w wieku rozwoju (12-15) lat podsuwa się „specjalistyczne pisma typu Filipinka czy Bravo Girl, które chcą jak zawsze pomóc nastolatkom, a przy tym nieźle zarobić. Szepczą one w swoich artykułach, że ten wiek to bardzo dobry czas na rozpoczęcie inicjacji seksualnej. W publikowanych listach do redakcji Kasia lat 15 opisuje dokładnie jak to się z Antkiem spotkała pod prysznicem i jak było extra. Wszystko to ma na celu uzmysłowienie przykładowej Zosi (lat 17) że ona jest nienormalna, bo norma jest inna, jest opóźniona! Takie dziewczyny często, więc na siłę szukają mężczyzny, aby dzięki temu pierwszemu razowi stać się wreszcie „normalną dziewczyną bez kompleksów. Teraz chłopcy. Jak powszechnie wiadomo mężczyźni to wzrokowcy. Im się nie umieszcza w pismach długich artykułów czy listów, bo i tak by nie przeczytali. Im się daje zdjęcia, ale nierozebranych panienek, bo takie to tylko dla zboczeńców. Mówi im się, że ta piękna, szczupła i trochę tylko rozebrana pani ma być ich obiektem uwielbiania. To jest sztuka, którą trzeba kontemplować, nic więcej. Jednak lekko ubrana pani okazuje się bardziej podniecająca niż goła, niby wybiera się mniejsze zło, a jednak większe. Zdjęcia rodzą przyjemne uczucie podniecenia, z którym mężczyzna się zaprzyjaźnia. I tu pojawia się problem. Nikt nie mówi dziś o psychologicznym prawie znużenia, które mówi, że ten sam bodziec z czasem wywołuje mniejszą reakcję. Aby więc utrzymać pożądaną reakcje (podniecenie), trzeba zwiększać natężenie bodźca. Wtedy taki chłopak traci wolność i już go mają. Zaczyna, więc kupować pisma z coraz mniej ubranymi kobietami, później zaczyna sam sprawiać sobie przyjemność, stąd szybka droga do szybkich i niezobowiązujących spotkań z różnymi dziewczynami

Punkt widzenia zależy od punktu patrzenia. Nie przekonasz kogoś, kto to robi, bo lubi, z poświęcenia, oddania, bo wypada i innych powodów do swojego zdania, tak jak i my nie przekonamy ich, ze jest to poniżające, obrzydliwe i mnie przynajmniej podnosi jak poczuje jej smak.

Kacyk1900 - mnie pytasz?

Gość lekarz kafe - psychiatryk
autorko tematu czy ty masz rowno pod sufitem? wydaje mi sie ze jednak nie, pani wszystko wiedzaca... widoczny brak piatej klepki stwierdzam.

Gość Kacyk1900
tak, Ciebie

Gość chłopak katolik
petroteska, napisz swój komentarz po przesłuchaniu chociaż fragmentów

Gość udany
myślę, że tutaj można znaleźć rozwiązanie dlaczego związki małżeńskie padają, otóż taki związek jest długoterminowy i na kogo on/ona ma liczyć jeśli nie na partnera? no co Wy? jak tutaj być normalnym i przeżyć udane życie? na tym forum ciągle padają tematy o normalności o zdradzie, a czy dobrze że obciąga czy źle, jasna cholera mnie zalewa... a później zdziwko że odchodzą?

Gość petroteska
lekarzu daj mi dobry powod.

Zdarza się. Ostatnio po dwumiesięcznej przerwie sama zaproponowałam, ale na moich warunkach, a nie tak jak jego byłe robiły.

Gość Kacyk1900
"dzisiaj na pomaranczowo dziekuje za jedyna rozsadna wypowiedz tutaj" - innymi słowy autorka szukała na Kafe wsparcia w swojej decyzji a nie porady jak rozwiązać problem...

Gość udany
to co robicie w swojej sypialni to Wasza sprawa ale gorzej jeśli nie można na kogoś liczyć po 10-ciu latach stażu, co wtedy? przecież oral robi się z miłości, pożądania.

Bo wy jej nie pomagacie rozwiązać problemu, tylko krytykujecie, ze robi źle. A ja, zamiast mówić - idź mu obciągnij, proponuję rozmowę o możliwych rozwiązaniach.

uparta jak osiol jestes, probojesz kazdemu wmowic swoja racje chociaz tak naprawde gowno wiesz o zyciu. nadajesz sie prosto w kaftan i gumowe dildo ci w twarz

przeciez to bylo widac od samego poczatku ze ona szuka TYLKO POPARCIA jej durnej decyzji a nie rady. glupie tzipsko i tyle

Gość Kacyk1900
-> do Dziś na Pomarańczowo: właśnie to próbowałam autorce poradzić, żeby nie zabierała swojemu facetowi definitywnie tej przyjemności, tylko powiedziała mu , że ze względu na to, że sprawia jej to problem, będzie robiła to na jakieś szczególne okazje, lub w jakiś inny sposób (np. w gumie). Ale autorka nie słucha tych argumentów, woli stracić faceta, niż próbować innych rozwiązań

Gość udany
nie krytykuję tylko stwierdzam fakt, że na partnera takiego liczyć nie można i nie chodzi tylko o ten zasrany sex ale o wszystko

Kacyk1900 - ale nie wiesz jak zareaguje jej facet na takie propozycje. Mój wie, ze ma być świeżo umyty, to mogę się bawić i jak zacznie wyciekać sperma to kończymy rękami. O kończeniu i połykaniu nie ma absolutnie mowy. Myślisz, ze każdy poszedłby na takie półśrodki?

Gość ta ktora lubi robic loda
Jak ktos wczesniej napisal, na takiego partnera jak ty autorko nie mozna liczyc, niestety.

Gość udany
myślę że można śmiało obalić mit o byciu ze sobą na całe życie, NA DOBRE I NA ZŁE - pozdrawiam smętnych małżonków i smętne żony

Gość xhudchsduchschv
dobry ten tekst ze swiezo umytym. chyba to oczywiste

Co to znaczy, że nie można na nią liczyć? :o To jest najważniejsze, co może partner dać drugiej osobie - możliwość spuszczania się do gardła? Litości... To nie ma żadnego związku z tym czy na kogoś można liczyć czy nie..

Gość petroteska
lekarzu...chcialam delikatnie i kulturalnie ale sie nie da.zatem spierdalaj.do wszystkich.chcialam tylko cos sprawdzic.aktualnie chlopaka nie mam.sytuacja jest niemal zmyslona ale tylko niemal.po tej dyskusji jezeli tak to gowno da sie nazwac juz wiem dlaczego dziewczyny nie maja wlasnego zdania.to jest niesamowite ten wplyw otoczenia na nasze zachowania.

Nie mówię o całodniowym trzymaniu go w majtach, a potem jakieś zachcianki, tylko zawsze przed tym ma go iść dobrze umyć, mimo że brał np. kąpiel godzinę temu.

Gość udany
to jest tylko przykład a uważasz, że można liczyć?