Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petroteska

moj chlopak chce seksu oralnego......

Polecane posty

Gość petroteska
Czytajcie ze zrozumieniem, dzieciaki. Ja mówię o dzisiejszych dziewczynach, że słabe. Kurwa, no aż mnie nosi. Starałam się jak mogłam, zawsze jej powtarzałam, że ma mieć własne zdanie. A teraz co? Takie forum mi omal dziecka nie zniszczyło. Siła persfazji mediów... Spierdalam stąd, ogładą możecie się maluchy pochlastać.

Gość Kacyk1900
*petroteska* Jeśli córka jest dorosła i zrobiła swojemu chłopakowi "loda", a on jej minetę to co w tym złego? To że w Ty w jej wieku tego nie robiłaś i kochałaś się tylko po ciemku, nie znaczy, że dziś jest tak samo. Czasy się zmieniają

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Kacyk1900 - najważniejsze, ze dajemy sobie radę. Powodzenia dziewczyny!

Gość Kacyk1900
*dzisiajna pomarańczowo* "najważniejsze że dajemy sobie radę* - i niech to pozostanie mottem dla tego tematu :-) Powodzenia

Gość mitumitu
moze czas najwyzszy ograniczyc corce dostep do internetu w takim razie......ublizanie nam nie sprawi ze Twoje bledy wychowawcze znikna....skup sie zatem na tym co wazne...

A Ty nie widzisz różnicy między zauroczeniem dwojga nastolatków, a czasem wręcz tylko potrzebą posiadania chłopaka/dziewczyny, a dojrzałym związek, z planami na całe życie, dwojga dorosłych ludzi?

Gość mitumitu
jezeli mlodociana sie juz zainteresowala tematyka to nagle jej sie nie odmieni tylko bedzie to przybieralo na sile.....wiec nalezy z nia zaczac rozmawiac i ja uswiadamiac a nie siedziec na forum i sprawdzac jakie zdanie maja inne nastolatki i probowac je umoralniac.......nie tedy droga

Perwersja --> NIe widzi, ponieważ zjawiła sie tu tylko po to, aby udowodnic samej sobie, że córeczka stała się lodziarą nie dlatego, że została tak genialnie uświadomiona przez swoja matkę, tylko dlatego, że złe forum tak jej doradziło. Teraz będzie mogła spokojnie zasnąć ;)

prof nad profesorami Śmieszny jesteś ale nie bd już z Tobą dyskutowac.;) A czy musi od razu wasz partner dochodzic w waszych ustach albo kaze wam połykac? Umówcie się że gdy on będzie blisko, powie to a Ty szybko wyciągniesz go z ust i dokończysz ręką.;p

Gość DomdomFjj
Wiecie co? Straszne jest to co piszecie. Jesli ktos czegos nie lubi i ma sie zmuszac do tego dla przyjemnosci partnera, ktory tego czegos wymaga, to jest to cos okropnego i chamskiego. To nie jest poswiecenie w imie milosci! Ludzie ofarnijcie sie. Jakie my mamy puste spoleczenstwo szok!!!!bede sie krzywdzic, zeby drugiemu bylo dobrze? Masakra