Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdsfdsf

mamy pracujace - kiedy wrocilyscie do pracy? jak sobie poradzilyscie?

Polecane posty

Gość dsfdsfdsf

i jak dalej sobie radzicie z pozostaiwniem malucha? przede mna koniec macierzynskiego i przeraza mnie ta mysl ze ktos inny bedzie przy moim malenstwie...

Gość Matkolud
na początku to normalne odczucia. Jak się wraca do pracy po macierzyńskim, jest ciężko, ale można się przyzwyczaić. Ja pracuję, odkąd me dziecko sskończyło 5 miesięcy ,teraz ma tych miesięcy kilkanaście i już praca jest normalną częścią mego dnia, nie ma problemu.

Gość Matkolud
Na początku dużo się mysli, co dziecko teraz robi, czy nie ma źle, tęskni się, ale potem to mija.

Ja wrocilam jak mala miala 3 miesiace .... na poczatku ciezko, pzniej sie czlowiek przyzwyczaja i tylko szybko po pracy do domu biegnie :)

Gość tikal
ja tez niedlugo wracam do pracy zostawiam malego z dziadkami nie zostawilabym go z niania, no chyba ze nie mialabym wyboru (czytaj: umieralabym z glodu)

Gość 37 tc
Ja pewnie po macierzyńskim nie wrócę, bo nie mam dziecka z kim zostawić:( Zresztą jak oznajmiłam w pracy, że w ciąży jestem, szefowa zaczęła mi wygrażać że poniosę konsekwencje (!) i takie tam nieprzyjemności. Nie mam ochoty tam wracać, podchowam trochę małą i zacznę się rozglądać za nową robotą.

Gość nie cierpie swojej pracy
a ja sobie posiedzialam prawie 3 lata i fajowo bylo , a teraz se jeszcze jednego dzieciaczka zrobie i na urlopik wychowawczy