Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusiaaaa

Bepanthen czy Alantan? Na sutki-karmienie piersią

Polecane posty

Gość Olusiaaaa

Która maść działa najlepiej na podrażnione sutki podczas karmienia? Wiecie może dziewczyny??

Gość tikal
u mnie Bepanthen dzialal super + Purelan, ale Bepanthen chyba lepiej

Gość matka, matka, matka
zdecydowanie bephanten. i nie trzeba zmywać przed karmieniem!!!pomimo, ze w ulotce jest napisane inaczej. położne mówiły, że nie trzeba, małemu nic nie było:) no i purelan z medeli, ale jest droższy.

Gość tikal
na ulptce od Bepanthen jest napisane ze nie trzeba zmywac

Gość MIKUSIA 8787
Bephanten!!!!!! w szpitalu dostalam jego próbke, ulge przynióśł odrazu, nastepnie mąz zakupił całą tubke rewelacyjny!!!! Potem gdy sutki sie podgoją można wykorzystać maśc na podrażnienia okołopieluszkowe u maluszka :):):)

Gość matka, matka, matka
http://www.domzdrowia.pl/28696,bepanthen-5-krem-30-g,www.domzdrowia.pl.pdf jest napisane, żeby zmyć, ale ja nie zmywałam i było OK>

Gość aguśka;)
dla mnie też Bepanthen najlepszy, i na piersi a później na odparzenia na pupce synka, po jednym smarowaniu wszystkie zaczerwienienia znikaja

Gość MIKUSIA 8787
ja tez nie zmywałam, połozna mówila,żeby nie zmywac, najlepiej zaraz po karmieniu smarować sutki, a w sytuacji,gdy po posmarowaniu maluszkowi zachce sie jesc, wystarczy lekko docisnąc husteczką ,i po kłopocie !! :) :) *:*:*:*

Gość M prawie 39
hej spóbujcie masci lub kremu linooeparol -poleciła połozna mojej sąsiadce na odlezyny dla jej matki :( i są cuda goi sie super , stosuje go tez na piersi i jak przewija małą - super masc tłusta,krem nie.polecam tani !!!

Gość feq
mnie bepanten nie bardzo pomóg; za to rewelacyjnie zadziałało smarowanie popękanych brodawek fioletem - takim do pępka; nie trzeba zmywać, bo kiedy sdzieciom się buźki smarowało