Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paradoksalnie_uczuciowa

Jak go rozgryźć?

Polecane posty

Witam, Moim problemem jest to, iz zakochalam sie w pewnym mezczyznie. Od zawsze (3 lat) sie sobie podobalismy, ale dopiero w marcu doszło do czegos miedzy nami. Mialo to byc czysto kolezenskie i takie bylo. Ale niestety on pozniej nie pisal, nie dzwonil, jak juz mielismy sie spotkac to nie dawal znac doladnie co do godziny spotkania, wiec takowego nie bylo. Wiem, ze on lubi, gdy to kobieta pokazuje, ze jej zalezy. Ale niestety mamy podobne charaktery: ani ja pierwsza nie zagadam po tak dlugim czasie milczenia ani on. I nie wiem czy to on jest na mnie obrazony, ze czesto do niego nie pisalam i tez sobie dal spokoj, czy moze po prstu potraktowal mnie jak zabawke i dltaego teraz milczy? Choc musze przyznac, ze nie widzielismy sie po tej nocy, ale pisalismy ze soba jeszcze z miesiac. Aa i jeszcze dodam, ze wtedy byl swieżo po rozstaniu, ze swoja partnerka i mowil mnie (z reszta nie tylko mnie), ze juz nie chce do niej wracac. A teraz sa ze soba od ok. 3 tyg. Kompletnie nie wiem jak go rozumiec.. Bardzo prosze o pomoc, gdyz jestem w rozsypce. I co do tych odważnych co siedza po drugiej stronie monitora:JAKIEŚ GŁUPIE UWAGI TO ZOSTAWCIE DLA SIEBIE.

Gość nie za fajnie
"A teraz sa ze soba od ok. 3 tyg." Wszystko jasne, wrócił do byłej.

No tak, ale nie rozumiem jego toku myslenia. Po co to było? Zeby mnie pokazac ze jak Ty sie nie starasz to ja tez nie? Czy moze w sam raz na raz? A jak to drugie to w takim razie czemu utrzymywal ze mna jeszcze przez miesiac kontakt?

Gość A ja odpowiem :)
Może odzywał sie przez miesiac, bo myslal, ze cos z tego bedzie, a skoro wrocil do bylej to nie ma obowiązku ani ochoty widocznie pisac czy dzwonic do Ciebie. Zapomnij o nim, Wrocil do bylej koniec kropka.

Gość Kaffeterianka99
Też tak uwazam... Moze sie rozstali, ale zrozumiał ze bez byłej nie może jednak życ? Nie narzucaj sie , nie pisz, nie dzwoń... Jeśli coś sie zmieni, sam się odezwie...

Gość kasia 18 Gorzow Wlkp
jesteś kur­wa

Gość Kaffeterianka99
?????????????/// i jeszcze masz ochote się z nim spotykać?

to, że mnie uderzyl to nie ja pisalam. ktos pode mnie podszyl. tym co starali sie pomoc, dzikuje :) reszcie, ktorzy dawali komentarze nie na miejscu fu*k off.