Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraculum5

Dziwny śluz.

Polecane posty

Gość Miraculum5

Jestem w 22 tc, od kilku dni ciągle mam.... mokro w gaciach, po prostu... Nie daje rady wkładka nawet. Rano jak wstaję, idę siku, wychodzę, to po nogach normalnie cieknie mi kropla śluzu, białego, mętnego jak mleko... :/ Nie wiem czy to normalne, czy powinnam powiedzieć lekarce?

Gość Astoria1985r
Może luteinę bierzesz?

Gość Miraculum5
Nie, z leków biorę tylko euthyrox 50 na tarczycę, biofer i witaminy dla kobiet w ciązy.

Gość Astoria1985r
Zapytaj o to najlepiej ginekologa. Ja mam też takie "upławy", ale ja biorę luteinę dopochwowo, więc to pewnie stąd.

Gość Dobrawka88
to idz do lekarza skoro Cię to niepokoi. BO to raczej nie są wody płodowe.

Gość ale z was
ja miałam tak w ciązy, to 22 dc, możliwe że zaszłaś, a staracie się?? mleczny śluz w duzych ilościach u wielu kobiet pojawia się w pierwszych dniach ciązy

Gość Dobrawka88
ale z wlasnego doswiadczenia(gdy bylam w ciazy) to moze byc grzybica pochwy. Identyczny sluz mialam. Nie musi swedziec. Grzybuica jest czesta w ciazy bo zmienia sie ph. podejrzewam ze to to.

Gość ale z was
ees sorki, ty juz jesteś w ciąży:) przeczytałam 22 dc a nie tc to nie wiem, co to może być, wody nie, bo byłyby przeźroczsyte idź do lekarza

Gość Miraculum5
Ostatnio miałam badanie ginekologiczne i wszystko się zgadzało, było ok... A to może być np od hhmm... no wiecie:D Częstych orgazmów?:D

Gość Dobrawka88
mnie sie wydaje ze grzybica. bo taki sluz jest.

Gość ale z was
a tak w ogóle to różne cuda wianki dzieją się z kobieta tam w środku w trakcie ciązy, że taki sluz bez powodu chyba nie byłby niczym dziwnym grzybica może nie swędzieć ale chyba nie pachnie zbyt ładnie a kochacie się bez gumki?? może to nasienie z ciebie długo wypływa, a orgazmu chyba nie można mieć przez kilka dni z rzędu

Gość Dobrawka88
Orgazmów? jestes w ciazy i dopuszczasz się orgazmów?:| TO co, ze ostatnio u gina bylo ok ale teraz juz moze nie byc.

Gość ale z was
a czemu ma się nie dopuszczac orgazmów, jak ma niezagrożoną ciążę to skurczów nie wywoła

Gość Dobrawka88
Kobieto czy wiesz jak działa nasienie mężczyzny na kobiete w ciązy? Nie koniecznie musi brzydko pachniec. Moze objawiac się tylko obfitym sluzem, wlasnie takim jaki ma teraz autorka.

Gość Miraculum5
Można mieć... :D Tzn np teraz miałam 4 dni z rzędu, ale w sumie to łechtaczkowy, bo pochwowo nie dochodzę.. Nie pachnę brzydko itp, po prostu sporo tego. Nigdy sucho w gatkach nie miałam, ale teraz to jakaś powódź niemalże. Kochamy się bez zabezpieczenia, po każdym razem od razu idę się umyć itp. Zresztą sperma męża wypływając ze mnie daje... specyficzny zapach... Więc to nie to. No nic. Spróbuję kilka dni bez orgazmów (jak to w ogóle brzmi... jakbym sobie gruchę waliła non stop...), może pomoże, a jak nie, to poczekam do wizyty.

Gość Dobrawka88
Bzdury. Moze wywolac. "Ze względu na zawarte w nasieniu prostaglandyny lepiej współżyć z prezerwatywą. Kobieta nie powinna też dążyć do osiągania pełnej satysfakcji, gdyż orgazm objawia się rytmicznymi skurczami macicy, które mogą zagrażać ciąży." Ja mialam zlecony sex z partnerem gdy bylam po terminie. Wlasnie dlatego zeby orgazm i nasienie wywolaly skurcz. I nie mialam zagrozonej ciazy. Kazdy orgazm to skurcz macicy.

Gość Dobrawka88
Jak poronisz to nie placz Miraculum5

Gość Dobrawka88
W kroplówce na wywołanie ciąży znajduje sie ten sam "skladnik" co w meskiej spermie. Dlatego głupota jest konczyc w zaciazonej kobiecie. Ale dziwne ze CI lekarz tego nie powiedzial.

Gość ale z was
wiem kobieto jak działa nasienie faceta na ciężarną macicę mam 2 dzieci:P mój lekarz nie zabraniał seksu bez zabezpieczenia, ale na każdej wizycie dokładnie mnie zbadał i wiedział że mam na 100% niezagrożoną ciążę kochałam się z mężem wiele razy i ani razu nie miałam skurczy macicy po orgaźmie a zwłaszcza w połowie ciąży za to unikałam takiego seksu po 30 tyg, a od 36 czy 38 tc hulaj dusza

Gość ale z was
dobrawka a ty z byka spadłaś mówić kobiecie w ciąży , jak poronisz to nie płacz?? no żebyś nie wywołała złego a poza tym po 22 tyg to nie poronienie a wcześniejszy poród

Gość Miraculum5
Lekarka mówiła, że nie ma żadnych przeciwskazań do współżycia i jak się śmiałam z ironią, że "teraz już wolno wszystko", to tez się śmiała, że tak:) A jest naprawdę dobra... kurczę, no nic. Przeczekam parę dni, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie bez orgazmów. Ale szkoooda

Gość Dobrawka88
Nie ważne jak to na Ciebie indywidualnie działąlo. NA autorkę moze zadziałac inaczej. ty moglas to robic 50 razy z orgazmem a ona moze zrobic 4-5 i po ciązy. Skoro jest mozliwosc wywolania skurczów to po co kąbinowac? Ja jej tylko dobrze radzę. PO za tym w ciazy wlasnie latwo o grzybice. Lepiej w gumce.Dla walsnego bezpieczenstwa i bezpieczenstwa malucha. Ale to jej wybór, jej odpowiedzialnosc.

Gość Miraculum5
Przed ciążą w gumie, żeby nie zaciążyć, w ciąży z gumą, żeby nie zagrzybić... Masakra;/ A jeśli nie mam orgazmu przy zwykłym seksie, to mogę to robić? Bo ja dochodzę tylko i wyłącznie poprzez stymulacje łechtaczki. Zbaraniałam :|

Gość Dobrawka88
Miraculum5 to rób sobie jak chcesz. Skoro twierdzisz, że CI wolno.

Gość Miraculum5
Nie twierdzę, że mi wolno, tzn lekarka mówiła, że nie ma żadnych przeciwwskazań, wszędzie duzo piszą, informują, ze nie ma co się też znowu zamartwiać... Swoją droga nie wyobrazam sobie kilku miechów bez niczego.... ;/ Wtedy kiedy teoretycznie wolno ile sie chce, jak itp... bez myslenia ze zajde, ze dni plodne, nieplodne..

Gość Dobrawka88
Ja tez sie kochałam w ciąży. ale bez jakis orgazmów i głębokich maxymalnych penetracji. NIe mialam zagrozonewj ciazy. Po propstu sa mozliwosci wywolania tym niechcianych przedwczesnych skurczy.

Ja mam sluz od poczatku ciazy(teraz 21 tc). Taki metnawy, czasem bialawy. Nie cieknie mi po nogach ale jest go duzo. Nie wiem kto pisze takie glupoty ze nasienie i orgazmy moga wywolwac poronienie lub porod! Moga ale TYLKO w ciazy zagrozonej, lub 4 tyg przed porodem, a autorka jest w polowie wiec juz nie przesadzajmy. A wracajac do sluzu, to wiem ze to cos normalnego, tak jest w ciele kobiety ale czy to ze jest u Ciebie az tak duzo, to nie wiem. Musisz zapytac lekarza przy najblizszej wizycie;)

witam, jestem w 5tc i od kilku dni mam straszne uczucie wilgoci... ponadto mam mleczny, niezbyt gęsty lekko ciągnący śluz. czy to normalne? boję się że coś jest nie tak :( wizytę u gin mam dopiero w środę :(