Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slave_poland

uległy meżczyzna szuka związku :)

Polecane posty

Gość slave_poland

Droga Pani Ty, która czytasz moje nieśmiałe ogłoszenie bądź uwielbiona w każdym swym obliczy, słodka, okrutna, łaskawa, bezwzględna... Jestem 34 letnim mężczyzną szukającym możliwie trwałej relacji w związku z silną i dominującą kobietą. Jestem kawalerem, bez zobowiązań, wykształcenie jeśli dla takiego przedmiotu jak ja ma znaczenie) to mam wyższe, inteligencję bardzo wysoką, 189cm odpowiednio dużo kilogramów wagi, jasną karnację, bez zarostu. Jestem absolutnie uległy, chociaż tego nie widać i jeżeli moja Pani nie zapragnie prowadzić mnie na smyczy w miały dzień - to nikt się nie zorientuje ... a jak zapragnie no cóż... polecenia należy wykonywać. Doskonale gotuje, nie mam problemów z prowadzeniem domu, nie jestem leniwy - piorę, w szczególności chętnie bieliznę, prasuję ... moją specjalnością są wypieki z mięs i sałatki. Fascynuje mnie silny charakter u kobiety. Bardzo bym chciał być w związku z osobą, która będzie moją Panią. Jeżeli chodzi o kwestie życia codziennego i erotyki, uznaje pełną podległość nie mam własnego zdania w pełni się poddaje i wydaje w ręce swojej Pani. Nie mam żadnych warunków, zgadzam się na wszystko ... a odpowiednio silny knebel i przymus powinny zdusić płacz i szloch ... Nie będę tu pisał o upodobaniach i szczegółach - to wolę zostawić swojej Pani, ale aby skuteczniej się zareklamować powiem, że doskonale masuje ... dość profesjonalnie. Czekam w uniżeniu slavepoland@wp.pl

Gość efbvhjrtbgrtjg
hehe ja tak nie potrafie mam czasem takie jazdy na rozkazywanie komus i znecanie sie,ale to przychodzi spontanicznie i z potrzeby serca :P ale tak caly czas to jakies niedemokrtyczne i niesmaczne dla mnie whatever, powodzenia

Gość EwelinaEwa.
:D

Gość niby proste ale ...
koorwaaa :D

Gość slave_poland
wpisy porażka .... no ale maile są zachęcające :)

Gość efbvhjrtbgrtjg
jaka porazka?! stul jape bo w morde, psubracie :D

Gość EwelinaEwa.
Jesteś gównem.

Gość skąd tacy się wzięli
:O

Gość sjcslk
z neta wyskoczyli:D

Gość slave_poland
Niski poziom komentarzy, ale ciekawe maile zachęcam do pisania na mail slavepoland@wp.pl