Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacoreczkirocznejj

biofuroxym zastrzyki czy są skuteczne?

Polecane posty

Corcia ma zlecenie dwa razy dziennie biofuroxym ma roczek :( niestety angina!dostała na początek Klacid ale wymiotowała,moze ze niedobry a może ze tak bardzo ją gardło boli że nie może przełknąć...może ktos z was ma jakies doświadczenia z tym antybiotykiem?Czy jest skuteczny? Proszę o opinie...wydaje mi sie ze jest bolesny bo rano strasznie płakała aż "skręcało ją"

Gość Mama123456789
Skrecało ja bo to sa bolesne zastrzyki moja miala je w wieku cos okolo 13 mc ale sa skuteczne wszystko lecza pieknie Zdrówka dla małej

Gość mama 3 letniej dziewczynki .
Moja córcia miała tez te zastrzyki :( . Niedawno,sa skuteczne bardzo,ale bardzo,bardzo bolesne,moje córcia darła się w niebogłosy przy każdym . :(

Potwierdzam, skuteczne i poprawa jest niemal natychmiast. Niestety zastrzyki są bardzo bolesne - gęsta zawiesina wstrzykiwana domięśniowo... Nic przyjemnego :o

sa skuteczne szczegolnie przy anginach - moj maly dostawal je na zlecenie lekarza z 1% Lignocaina wiec mniej bolalo ale to zalezy czy zleci tak lekarz - dobra jego wola

dzięki dziewczyny :) Po pierwszym zastrzyku już po 5 godzinach mała sie uspokoiła,zaczeła się śmiać,dziś dostała 3 i już naprawde jest normalna,przespala calą noc,ma otwartą buzię ( wcześniej trzymala śline bojąc sie połknąć) ai najlepsze ze dzis tylko jekła przy zastrzyku :) mocna dziewczynka,tak bardzo ją kocham a zarazem tak mi jej żal. Co mam zrobić zeby na nastepny raz sie nie zaraziła od brata???Musialabym ich odizolować... ojjj najwazniejsze ze je i pije :)

Gość mama 3 letniej dziewczynki .
Ciesz się,ze je i pije moja przez 3 dni nic kompletnie nie jadła,a picie wciskałam jej małymi łyczkami choc troszkę . Niestety nie wiem co Ci poradzić, żeby się nie zaraziła,niedługo będe miała ten sam problem bo będziemy mieli drugą niunię,a moja 3 latka też dość często choruje :(