Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina23333232

Lubie starszych facetów . jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość Paulina23333232

tzn dużo starszych bo 10, 15 czy nawet 20 lat. mam 23 . Jak miałam 18 umawiałam się z 15 lat starszym , teraz jest o 10 lat starszy i po drosze było paru kochanków zwykle też starszych choć byli też w moim wieku ale jakos mnie nie krecą takie ,,ładne chłopczyki" nie wiem czemu wole meśkich nawet z rzuchem ,ale meskich ,wysokich ,starszych.. Jestem dziwna?

Gość Paulina23333232
up

Gość ja mam 22......
Tak, jesteś dziwna? !5 lat starszy ???? A po co Ci chłop z 40-chą na karku :O 20-parolatkowie są fajnie, przyjdzie Ci na nich ochota, jak będzie już za późnio np. skończysz 30 tkę

To chyba obie jesteśmy dziwne:D Też mam 23 lata i również kręcą mnie starsi, z tym że 20lat to już dla mnie za dużo ale dyszka to tak idealnie:):) Raz tylko spotykałam się z równolatkiem(mając 16-17 lat) i chyba został mi uraz heheh

Gość Paulina23333232
miałam chłopaków w moim wieku w liceum jak miałam mniej niż 18 lat. albo takich 2, 3 lata strarszych.. a teraz? podobam się i młodszym i starszym ,ale zawsze wybieram starszych. a koleżanki mi się dziwią ,, jak moge być z takim starym" ?

Gość Paulina23333232
Moj rekord, to pan juz w mocno podeszlym wieku:P

Gość Paulina23333232
ale starsi są lepsi w łożku to napewno .. przynajmniej tak wynika z moich doświadczen bo młodzi są zwykle zestresowani czasem za bardzo sie staraja i seks jest za brytalny np albo bez wyczucia ale każdy uważa ,że jestem dziwna rodzice też.. alebo ,że lece na kse tych facetów bo tak sie sklada ,że oni zawsze dość nieźle zarabiali

Gość Paulina23333232
ale starsi są lepsi w łożku to napewno .. przynajmniej tak wynika z moich doświadczen bo młodzi są zwykle zestresowani czasem za bardzo sie staraja i seks jest za brytalny np albo bez wyczucia ale każdy uważa ,że jestem dziwna rodzice też.. alebo ,że lece na kse tych facetów bo tak sie sklada ,że oni zawsze dość nieźle zarabiali

Gość Paulina23333232
Im bardziej starszy, tym bardziej hojniejszy:P

Gość Paulina23333232
up

Gość gggjlop
przejdzie ci po trzydziestce, jak przestaniesz być atrakcyjna nawet dla staruchów, którzy są tak samo bezwzględni, tak samo wykorzystują i odejmują sobie lat młodym ciałkiem. Nie pokocha cię żaden, bo oni nie lubią kobiet z innego pokolenia, mają inne poglądy i skrzywioną mentalność

Gość gość
hmm

Gość goszerywść
Ja młode po 20 stce

Gość Gosc

Normalne. Nawet bardzo normalne. Od wiekow wiadomo, ze to facet ma byc tym starszym.