Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam robić ?

Ma prawro być zły ? ?

Polecane posty

Gość Co mam robić ?

Cześć. Mam problem, tydzień temu byłam na imprezie z chłopakiem z którym jestem 1,5 roku ( Ja mam 17 lat on 21 ). Podczas kiedy tańczyłam z moim chłopakiem podszedł do Nas jakiś obcy koleś, stanął przede mną i powiedział tylko " ODBIJAMY " do mojego chłopaka, mój facet nic na to nie zareagował więc pomyślałam, że sie zgada na takie coś, w sumie jeden taniec niczego nie zmienia ( nie całowałam sie z Nim, nie przytulałam, nie dałam nr itp. ) poprostu zwykły taniec i PA . Kiedy skończył sie taniec, odwróciłam się a mojego chłopaka nigdzie już nie było ;// Zaczęłam go szukać a kiedy znalazłam wydarł się do mnie " wypierd*alaj do tamtego kolesia " zaczął robić awantury, że sie kleje do każdego, że w moim życiu są wiecznie jacyś kolesie itp. Dodam też, że jakiś 2 tygonie temu ON SAM POJECHAŁ na impreze bez mojej zgody i beze mnie, nie wiem co robił, ale kiedy go o to pytam mówi, że mam mu ufać bo nic złego nie robił .. Od tygodnia tzn. od tamtej imprezy sie do mnie nie odzywa, tłumaczy sie, że musi to przemyśleć, czy ten związek ma jeszcze sens itp .. CO JA MAM ROBIĆ ? ;/ :(

Gość c fv bten
dorosnąć

Gość Marilen
Ale dzieciuchowe problemy

Gość Co mam robić ?
c fv bten - w jakim sensie bo nie rozumiem ?

Gość Jestem traktor
W zyciu bym nie zatanczyla z innym kolesiem na oczach mojego chlopaka. W mysl zasady "nie czyn drugiem co tobie niemile" bo mi tez byloby przykro gdyby sie dotykal z jakas laska, co w tancu jest raczej nieuniknione. tyle, ze my ustalilsmy miedzy soba zasady, postawilismy granice, doszlismy do komprosmisow i nie ma zadnego problemu.u was chyba tego zabraklo