Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZonaFaraona

Kinky Regge!

Polecane posty

Ślepa jestem, albo coś mi na mózg padło :) Kinkuś, nie umiem napisać Twojego nicku :) Kinky Reggae, o!

Obecnie zmęczony jestem strasznie :P a jeszcze wieczorem musze sie spotkać z przyjacielem, omówić kilka spraw :) A jak tam sprawy nawiązując do twojego nicku ? Już po... ?

Była w tym roku skończy 30 lat :) całkiem ładna, widziałam ją na nk :P gdybym Ci powiedziała jak się nazywa, to szybko byś ją znalazł, bo ja też szukałam przez google. Swoją drogą co za desperacja z mojej strony ;)

A mają dzieci ? U mnie w pracy jest pewna dziewczyna.... ideał dla mnie, cholera nie umiem jej zagadać :P stresuje sie jak mi sie kobieta podoba.

Chodzi do Senso na imprezy :) ale ubiera się chyba wyłącznie na Świebodzkim, zresztą daleko nie ma :P ale jestem wredna małpa, aż mi siebie żal, ale kurczę, dopiero ją zobaczyłam i mnie zazdrość zżera :(

A gdzie Kinkuś pracujesz? Tzn. czym się zajmujesz? Może warto chociaż spróbować zagadać, niż później żałować, że się nic nie zrobiło. Ja mam prześliczną koleżankę w Twoim mieście, ale ma już faceta. Ale jest chyba najładniejszą dziewczyną jaką widziałam. Agnieszka ma na imię. Fajne te Wrocławianki :)

kotrip@wp.pl. wyslij mi link do jej konta na nk :P Jestem nowy, u siebie w pracy :P ale ona jeszcze bardziej świeższa. Taka cichutka jest, tak mi sie wydaje. Cholera, miałem okazje z nią sie zapoznać ale nie dałem rady.

Kinkuś, ja tam wolę nic nie wysyłać ;) jeszcze się okaże, że ją znasz, albo jakas Twoja rodzina :P

Nie znam żadnej "gorącej" 30 :D w rodzinie najbliższej też nie mam żadnych 30 :P Może znam z widzenia, no wyślij :D kaman.... :P

Oni nie są już małżeństwem. Zresztą byli bardzo krótko. Więc powinno ją to obchodzić tyle co nic :)

Fajna mówisz :( ja też tak uważam, kurczę. Ale mówi mi, że jestem ładniejsza. No bo co ma mówić? :(

Aha :) Martwisz sie o wygląd. To kwestia gustu. Faceci z latami dochodzi do oczywistego wniosku "Cycki z czasem obwisną, a ciepła osobowość pozostanie" :) Długo sie spotykacie ?

Trzy miesiące. Fajny jest :) może nie jest bardzo przystojny, ale ma w sobie to coś i jest taki męski. A przy tym bardzo dobry człowiek.

Mnie za bardzo nie ma co obwisnąć, jej zresztą też, bo na innych zdjęciach widac, że nie ma dużych :) chodzi mi o twarz. Ona jest wysoka, ma ok. 180, a ja marne 162 :(

To nada sie na żonę Hulka :P Jezu, 180, ja mam mniej wiecej tyle samo. Jednak wolałbym mieć tą z 162 :) Lubimy kobiety mniejsze od siebie, są takie słodkie :P I dają nam poczucie, obowiązek opiekowania sie nimi :) 3 miesiące to nie dużo, musisz zachować głowę ;)

Gość mam cos do dodania....
Lubimy kobiety mniejsze od siebie, są takie słodkie //////////////////// Prawdziwy facet woli wyższe kobiety i nie boi się z taką być, wysoka kobieta jest silna i pociągająca, facet nie chce mieć za żonę swojej córki tylko partnerkę równą sobie.