Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZonaFaraona

Kinky Regge!

Polecane posty

Wiem, wiem. Znam go od maja zeszłego roku, ale dopiero teraz zaczęliśmy się spotykać, wiadomo dlaczego. No on ma 188 to ja przy nim trochę jak krasnal :P dobrze, że lubię wysokie obcasy, hehe.

Wszystko ma swoje wady i zalety :) Fajnie by było mieć kobiete o 5 cm wyższą od siebie :P Stawać na palcach żeby ją pocałować. Ciekawie by to wyglądało :D

Wiesz, wkurza mnie to, że wysokie kobiety ciągle jadą po niższych, że jak dziecko, jak córka, krasnal ogrodowy, można kufel z piwem stawiać na głowie i robić loda na stojąco. Ile ja się tego naczytałam na kafe, aż zaczynam mieć kompleks, a do tej pory nie miałam ;) Oczywiście KAŻDY prawdziwy facet chce mieć wysoką kobietę, bo tylko taka dobrze wygląda, jest silna i pociągająca, dobre, dobre...

Kompleksy przez kafe, daj spokój, Żono :) Kobieta z 160-165 cm wygrała życie. KAżdy facet marzy o takiej dziewczynie. Chcemy delikatne, lecz :P stanowcze partnerki :D Boimy sie silnych kobiet :O

Dlatego wysokie muszą się wyżyć na niższych na kafe, próbując wpędzić je w kompleksy, z różnym skutkiem. Kinky, wygrałam życie, hehe 👄

Jesteś skazana na wysokich, męskich :P mężczyzn :D Męczy mnie to od kilku miesięcy, co to za zdjęcie w twojej stopce ? :P

ahh DM najlepsze lata mojego życia 😍 Przyszłam się tylko przywitać , cześć kinky 😘 Nie przejmujcie się wzrostem 🖐️

Lubię Pawełki, dobre są :) lecę Kinkuś do kiosku po fajki (nie rzuciłam jeszcze) a później randka :) fajnie się z Tobą rozmawia, napisz coś czasem, masz mojego maila 🖐️ 👄