Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tańczę go-go

Tancerka go-go

Polecane posty

Gość Tańczę go-go

Jestem tancerką go-go. Czy robię coś złego?

Gość gesgesgges
nie skoro dobrze sie czujesz z mysla, że faceci oblesnie komentuja twoje cialo to ok wiedz , że ci ktorzy siedza i patrza nie mowie "jaka piekna, istota, marze o niej" bo wiekszosc kobiet tak mysli, oni mówią"zobacz jaka ma ciemna cipke, jakas niedogolona" "ta ruda ciekawe ile bierze, ciekawe czy dobrze ciagnie" i wiele innych obrazliwych rzeczy

Gość mońcia80
a co w tym złego? jeśli tobie to pasuje i nie przeszkadza...

Gość Tańczę go-go
Ja po prostu tańcze nic więcej nie robię. Nie bzykam się z facetami za kasę. Dlaczego ludzie często porównują tancerkę gogo do k***y. Przecież między tym a tym jest wielka różnica

Gość Astoria1985r
Bo Ty tez sprzedajesz swoje ciało za pieniadze.

Gość lola _lola
zazdroszcze,ja tez bym chciala ale komplectnie nie potrafie tanczyc przy rurze, naprawde trzeba niezle sie nawyginac zeby robic te rozne akrobacje:) wow , zastanawialam sie nad takimi kursami ale w polsce chyba ich jeszcze nie ma. szacun,nie kazda panna potrafi, trzeba miec talent, bo nie o zwykke wypinanie tylka tu chodzi ..

Gość Monka1204
Witam wszystkie zainteresowane panie pracą tancerki Go-Go. Mam na imię Edyta i jestem jedną z konsultantek sieci klubów Cocomo. W chwili obecnej nasze kluby funkcjonują w Nowym Sączu, Krynicy Zdrój oraz w Rybniku. Otwieramy nowe placówki dlatego szukamy dziewczyn do pracy. Jeżeli nie masz doświadczenia to nie problem, organizujemy bezpłatne kursy, które prowadzą tancerki pracujące od lat w tym zawodzie. Pomagamy również z mieszkaniem w mieście, w którym będziesz pracować. Jeżeli chcesz dowiedzieć się coś więcej zadzwoń do mnie, udzielę Ci wszelkich informacji:) 789367464 (Orange)

Gość jojfode
jst tu ktoś jeszcze???