Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony25

Jutro mam pierwszą randkę w życiu proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość piękna i wysoka
niedoświadczony25 a no i najgorszego wam nie powiedziałem, powiedziałem jej, że nieźle zarabiam, a tak naprawde jestem bezrobotny i w portfelu została mi stówka to chyba musisz coś pożyczyć:) hahah

Gość piękna i wysoka
Bananowy skurwysyn Do piękna i wysoka! Ale są trzy prawdy,jak to mówią nasi górale,,prowda,tys prowda i gowno prowda! a ja chę znać prawdę tylko prawdziwą

Gość niedoświadczony25
ok no pojde wezme tą stówę i najwyżej powiem, że straciłem prace tydzień temu, a kasy nie mam bo kredyty mnie zżerają :) dobre co ?

Gość przecież pisała o pabie
nie słuchaj ewuni! idź! raczej nieudane spotkanie będzie ale bez popełniania błędów nie nauczysz się. najwyżej idiotę z siebie zrobisz i zobaczysz jak to w praktyce jest a nie w marzeniach. inaczej nie da się

Gość 5.34
hahahaha niezły z ciebie aparat jest ale siara weź sobie odpuść tę randkę bo za dużo nakłamałeś i co jak się spotkacie dalej będziesz ją bajerował ?

nie, niedobre bo zejdziesz na tematy w których kłamać będziesz a w tym jesteś słaby

Gość piękna i wysoka
Bananowy skurwysyn Do piękna i wysoka! To co chcesz o mnie wiedzieć to Ci wszystko powiem chcę wiedzieć prawde jaka by ona nie było, oby nie udoskonalona jak u naszego autora

Gość znawczyni facetów
" nie słuchaj ewuni! idź! raczej nieudane spotkanie będzie ale bez popełniania błędów nie nauczysz się. najwyżej idiotę z siebie zrobisz i zobaczysz jak to w praktyce jest a nie w marzeniach. inaczej nie da się" no idź idź!

Gość piękna i wysoka
Bananowy skurwysyn Do piękna i wysoka. Ja juz jestem tak udoskonalony we wszystkich sferach że bardziej sie mnie nie da udoskonalić :-* moge Ci wysłać kilka fotek o ile są Twoje i bez photoshopa to poproszę

znawczyni facetów - ja wyraziłam swoją opinię w czym on ma mnie nie słuchać przecież nie napisałam mu ze ma odwołać randkę i zamknąć się w domu!!!

piękna to łatwo powiedzieć chcę znać całą prawdę lepiej nie, nikt z nas nie jest święty i znając ją tylko nienawiść pozostaje

Gość piękna i wysoka
jedyne co Ci mogę podać na tą chwilę to mail

Gość piękna i wysoka
przecież pisała o pabie piękna to łatwo powiedzieć chcę znać całą prawdę lepiej nie, nikt z nas nie jest święty i znając ją tylko nienawiść pozostaje nienawiść?? chyba czegoś nie rozumiem?? a może mam Ci pogratulować, życia w pełni urojonego, ale nie prawdziwego??

Gość piękna i wysoka
pieknaiwysoka@g.pl

piękna nie rozumiem ja nie chcę wiedzieć wszystko o innych, moich bliskich, przyjacielach, znajomych itd nie jestem pewien czy dałbym rade wybaczyć też mam swoje tajemnice o których wolę by nikt nie wiedział niektórych sam sobie wybaczyć nie potrafię

Gość piękna i wysoka
przecież pisała o pabie piękna nie rozumiem ja nie chcę wiedzieć wszystko o innych, moich bliskich, przyjacielach, znajomych itd też mam swoje tajemnice o których wolę by nikt nie wiedział niektórych sam sobie wybaczyć nie potrafię właśnie tajemnice, a nie perfidne kłamstwa (o ile to nie podszyw, ale podejrzewam, że są tacy faceci) :)

Gość piękna i wysoka
kiedyś to ich nie odbirę hahahah

to znaczy dla mnie kłamstwa autora nie były perfidne a bardzo głupie bo nie ma żadnego doświadczenia i tylko wstyd i kompleksy przemówiły a bez powodu nakłamał jak głupi niech wypije piwo które naważył i nauczy się na swoich błędach inaczej nigdy nie nauczy się i dalej kisić się będzie mogą być z niego ludzie bo pyta się a nie wie, tu przyznał się choć anonimowo

Gość i setek tysięcy trupów
piękna to łatwo powiedzieć chcę znać całą prawdę lepiej nie, nikt z nas nie jest święty i znając ją tylko nienawiść pozostaje