Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony25

Jutro mam pierwszą randkę w życiu proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość niedoświadczony25

co ja mam robić ? bardzo sie boje wysłałem zdjęcie z photoshopa, a w realu mam pryszczatą gębe pisałem, że dobrze zarabiama a wakacje spędzam zawsze za granicą, a nawet tam nie byłem do tego jak pisaliśmy to mówiłem, że często chodze na imprezy, a w realu byłem na 3 w życiu może nawet sie nie upiłem :( jak ja mam wybrnąć z tej sytuacji mamy sie spotkać jutro po południu, może wieczorkiem wolałbym wieczorem to może mnie gorzej będzie widać, a w ogóle to nie wiem o czym mamy rozmawiać cholera HELP ! w końcu to babskie forum...

Gość piękna i wysoka
hahaha ładna wtopa, i po co było kłamać. Napewno się tobą nie zainteresuje na samo to, że ściemniasz.

Gość niedoświadczony25
no to co ja mam zrobić ? ja chce jakiejś porady chyba nie ucieknie odemnie może jak zobaczy, że jestem fajny to mi wybaczy tylko ja kompletnie sie na tym nie znam jestem nieśmiały strasznie i nigdy nie miałem dziewczyny :(

Gość niedoświadczony25
no i co nie ma tutaj żadnej osoby chętnej pomóc ?

Gość niedoświadczony25
ale co mam sie nie odzywać tylko uśmiechać ?

No nie tylko sie uśmiechać! :D luuuudzie :O zachowuj sie naturalnie, nie udawał kogos kim nie jestes. Chyba zalezy Ci na tym, zebys Ty sie jej spodobał a nie ktos kogo wymyślisz...

Gość Zraniona Misia kasia
Oj dlaczego wy faceci tylko potraficie kłamać:-(

Gość niedoświadczony25
no, chyba, żeś ochujał, że mam jej chuja pokazać przecież odrazu by uciekła odemnie, a tego nie chce, a myślicie, żeby jakieś kwiaty kupować czy coś może bombonierke, czekolade czy coś ?

Gość niedoświadczony25
jakbym pokazał jej prawdziwe zdjęcie to nigdy by sie ze mną nie umówiła czy to moja wina ?

Gość piękna i wysoka
najlepiej kup jej bilet daleko od siebie:) nakłamałeś sam jesteś sobie winny. a ja się zapyta jak było w Paryżu to co jej powiesz, że byłeś pijany i nie pamiętasz??

Gość 5.34
Zamiast siebie to postaw przystojnego podobnego do ciebie kolesia który chodzi na impry często bywa za granica i nie ma pryszczatej mordy i bedzie git

Gość niedoświadczony25
no dobra to znaczy już wiem kupie jej jakiegoś kwiatka i teraz umówiliśmy sie niby na spacer, no ale gdzieś by sie przydało pojsc no i jak myślicie lepiej na jakieś piwo/kawe czy raczej kino, a może poprostu spacer wystarczy, a no i o czym z nią gadać mam ?

Gość niedoświadczony25
no powiem, że było fajnie :P

Gość piękna i wysoka
Bananowy skurwysyn:-D A wy k**wy niby świete! a kto Ci tak powiedział?? ktoś bardzo skłamał... ale trzeba znać pewne granice i to na co nas stać:)

Gość Zraniona Misia kasia
Ej kogo ty nazywasz kurwami?

Gość niedoświadczony25
to napiszecie co ja mam robić ? jej pisałem ,że miałem już wcześniej partnerki, a tak naprawde nie miałem :(

Gość niedoświadczony25
ej no dziewczyny nie bądzcie takie ! :P

są dwie opcje 1.ucieknie jak ciebie zobaczy bo jej się nie spodobasz 2.zostanie tylko po to żeby nie zrobić ci przykrości a później i tak ci napiszę że nie jesteś w jej typie lub wcale się nie odezwie :)

Gość piękna i wysoka
niedoświadczony25 to napiszecie co ja mam robić ? jej pisałem ,że miałem już wcześniej partnerki, a tak naprawde nie miałem Ty sobie chyba jaja robisz, każda kobieta która się już z kimś spotykała będzie wiedziała po tym jak się zachowujesz czy byłeś z kimś czy nie....

Gość prowowowkjja
ludzie przeciez to prowokacja!

Gość BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK
TRZEBA KRÓTKO KONKRETNIE A POTEM W BURAKI Z NIĄ

Gość no cóż..
zaliczysz przypał kłamać trzeba z umiarem a tak to już nie wybrniesz jest tylko nikła nadzieja, że randka się uda

ale jest też 3-cia opcja Ona też edytowała zdjęcia w photoshopie i nie jest taka idealna jak na zdjęciach więc może się sobie spodobacie :)

Gość ........kropka....
załóż sobie czarną maskę i mów, że dzissiaj jesteś jej Zorro ;P

Gość NIE PRZEJMUJ SIĘ
jak CI przyjdzie straszydło to też jej nie poznasz ze zdjęcia :D poza tym na 99,9% przegrałą bardziej niż Ty :classic_cool: 🖐️

Gość znawczyni facetów
proponuję spacer a potem wypad na piwo/kawę, o albo może na pizzę? na pizzę romantycznie. powiedz o czym rozmawialiście na chacie to pomyślimy o czym macie porozmawiać na randce

Gość ........kropka....
tak tak upij ją nie będzie pamiętała jak wyglądasz:P