Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony25

Jutro mam pierwszą randkę w życiu proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość niedoświadczony25
no właśnie z nią rozmawiałem na gg i wyszedł kolejny przypał, bo ona sie pyta mnie czy może przyjść z koleżanką i jej chłopakiem i że jej koleżanka mówi, że jestem niezłe ciacho i napewno fajny ze mnie facet i chcą iść na piwko do jakiegoś pubu ja pierdziele co ja mam teraz zrobić?

Gość NIE PRZEJMUJ SIĘ
IDŹ NA CAŁOŚĆ IDŹ NA CAŁOŚĆ 🖐️

Gość niedoświadczony25
no na gg rozmawialiśmy głownie na takie zwykłe tematy czyli szkoła praca no i te moje ściemy troche ona mi opowiadała, że była w portugalii w tamtym roku, a ja pisałem że też lubie podróżować i często to robie no i powymyślałem troche :(

Gość ........kropka....
niedoświadczony o swojej urodzie możesz przekonać się tylko w jeden sposób, tak szczerze z całego serca ku pomocy Tobie, wrzuć tu ta fotę którą pokazałeś jej, my ją ocenimy i zobaczysz nie będzie tak źle, dzięki nam nabierzesz do tego wszystkiego dystansu :) tak szczerze szczerze

Gość piękna i wysoka
Bananowy skurwysyn Ale on na pewno nie wiedział ze to tak daleko zajdzie! Ok dobra sory za te k**wy!ale wy jak sie umalujecie to też jesteście ładne i pachnonce a jak potem wszystko sie zmywa to wcale takie piękne nie jesteście to kiepski masz wzrok jak nie potrafisz ocenić laski:) a 'pachnonce' - piszemy pachnące:) to tak na prowincję, żeby poleciało:))

Gość niedoświadczony25
nie no coś ty nigdy bym nie wrzucił ja jej wysłałem tylko jedną fotkę, a on mi wysłała z 10 fotek w tym 2 z portugalii :(

Gość niedoświadczony25
no dobra, a jak mam sie ubrać ? na sportowo w garnitur czy tak jakoś elegancko koszula krawat ?

Gość niedoświadczony25
hej jest tu kto ? POMOCY !!

Gość piękna i wysoka
najlepiej sutanna:)

Gość piękna i wysoka
czasem jak jest 2kg pudru na buzi to nie widać. wtedy najlepiej zobaczyć ten puder i jego warstwę:)

Gość przecież pisała o pabie
luźno, estetycznie i tak jak lubisz

Gość niedoświadczony25
nie wiem co was tak bawi ! :( ale co ja jej miałem powiedzieć ? "czesc jestem 25 prawikiem, mam pryszcze na czole w życiu nie byłem za granicą umówisz sie ze mną ? pozatym prawie cały czas siedze w domu, a na imperzy nie chodze bo jestem porządnicki" przecierz nawet by mi nie odpisała :(

garnitur??koszula i krawat??? a co Ty od razu o rękę chcesz ją poprosić ?

Gość niedoświadczony25
ewunia może doradzisz coś konkretnego bo ja nie wiem ?

Gość piękna i wysoka
Bananowy skurwysyn Buziaki dla wszystkich pięknych i pachnących pań:-* czuję się wycałowana tylko nie wiem przez kogo

jeansy i koszulkę - koszula i krawat raczej obciachowo by to wyglądało na pierwszej randce tym bardziej ze idziecie ze znajomymi na piwo!

Gość znawczyni facetów
koszula krawat? a ty co ubierasz się na ślub czy spotkanie biznesowe? Przestraszysz dziewczynę, spodnie i bluzka normalna są wskazane

od razu miałem powiedzieć to nie mówić tego i nie kłamać głupio a rozmawiać

Gość jupiiiiii
po co ściemniałeś takie brednie trzeba było od razu powiedzieć jaki jesteś a nie wkręcać tak się nie robi sorki ale jeżeli chodzi o mnie to byś był skreślony przez te kłamstwa ale w każdym razie życzę ci powodzenia

Gość niedoświadczony25
hej no, a może być dzinsy i sweter bo w sumie to dosyć zimno jest, a ja chudy jestem :P ?

nie wiem dla mnie to golf możesz założyć albo jakiegoś zimowego waciaka. A tak na serio może lepiej jakąś bluzę !

Gość skasjks
sluchaj ja Ci powiem, wykap sie uzyj perfum, ubierz sie fajnie, wlosy zrob na zelu, jak sie juz spotkacie podejdz podaj reke powiedz imie powiedz czesc najpierw znaczy sie, powiedz ze milo Cie zobaczyc, i idzcie na ten spacer, powiedz jej ze ladnie wyglada ze sie ladnie usmiecha, i powiedz ze sorry ze tak malo mowie ale jestem oniesmielony Toba, i idzcie na piwo, wypijesz troche i pojdzie jak z gorki rozluznisz sie troche ;) powodzenia....

Gość niedoświadczony25
a no i najgorszego wam nie powiedziałem, powiedziałem jej, że nieźle zarabiam, a tak naprawde jestem bezrobotny i w portfelu została mi stówka :(

Gość piękna i wysoka
Bananowy skurwysyn Do piękna i wysoka! A chcesz słyszeć prawde czy mam skłamać? tylko prawdę

Gość znawczyni facetów
skasjks dobrze mówi

za takie ściemy powinieneś dostać od niej w pysk!! Czy w ogóle napisałeś jej coś co jest prawdą o Tobie?

Gość niedoświadczony25
masz racje ewunia odwołam poprostu te spotkanie i nie będe siebie pogrążał, bo chyba nie ma sensu poprostu raz w życiu chciałem iść z dziewczyną na randkę - niestety jak zwykle mi nie wyszło :(

no to weź stówkę ze sobą, w kieszeń. raczej starczy a jak braknie to powiesz, że idąc do pabu portfela, kart i dokumentów nie bierzesz bo już parę razy poniosło cię i miałeś problemy tylko nie upij się bardzo bo nie masz doświadczenia z tym i wiochy narobisz

Gość znawczyni facetów
cichaj i idź na tą randkę! Nic nie tracisz, zdobywasz doświadczenie!

ciekawe co ona sobie o Tobie pomyśli jak się dowie że to co jej o sobie pisałeś to są same kłamstwa