Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantagiro z kielc

poznalem fajną dziewczynę, jest dobra i mądra,ale jest sprzątaczką

Polecane posty

Gość fantagiro z kielc

sprząta w szkole podstawowej w dzielnicy, w ktorej pracuję na kierowniczym stanowisku. I czar prysł: przecież nie bede sie spotykal z kobietą co jedzie na szmacie, śmieją się z niej dzieci i rzucają ogryzkami. normalnie załamka

Gość Kaffeterianka99
Ale z Ciebie dupek!!!

Gość Kaffeterianka99
No i co z tego? I kto jest tym złym? 1. Ona, bo sprzata i sie tego nie wstydzi? 2. Ci którzy sie z niej śmieja? Bo wychodzi z nich brak kultury? 3. Osoba która Jej sie wstydzi... Odpowiedz sobie na pytanie.

Gość Bez znajomości:-((
Skoro jest mądra i wykształcona to pomóż jej znaleźć odpowiednią pracę. Widocznie dziewczynie brakuje TYLKO znajomości i musiała wziąć to co było:-(

Gość szczotkowalnia
Życie niesie niespodzianki: dzisiejsza sprzątaczka może być za kilka lat twoją szefową :D A ty nie jesteś wart tej dziewczyny!

Gość Kaffeterianka99
Wszyscy poza Nią... okazujesz tyle samo dziecinnego zachowania co te dzieci, których rodzice nie nauczyli kultury... No ale to tylko dzieci..można przymknąć oko..ale Ty? Dorosły człowiek? ZAłamka-to z Twojego powodu...

Gość kofekingston
Czubek z z ciebie autorze,masz niską samoocenę dlatego boisz sie zwiazac z "sprzataczka"

Gość Kaffeterianka99
A nie pomyślałeś jaka jest pracowita? I ze ma tyle wiary w siebie i pewności siebie, że Ona sie właśnie tego nie wstydzi.... To jest ważne... Lepsza byłaby sekretarka z sianem w głowie? ech... Ze też tacy faceci plączą sie po świecie...

Gość Bez znajomości:-((
Teraz takie czasy, że sprzątaczkami są osoby wykształcone i na poziomie, a na kierowniczych stanowiskach są tacy bez kwalifikacjami (nie piję do Ciebie, ale znam sporo takich przypadków). Najgorsze jest to, że tacy "kierownicy" poniewierają bez krempacji tymi, którzy wymiatają im pyłek spod nóg:-(

Gość chryzantemy złociste w sloiku
dla mnie jestes kur­wa

Gość amalletta
mijaj ja bez słowa...ZROBISZ JEJ TYM OGROMNĄ PRZYSŁUGĘ :P

Gość hoca
Takie życie chłopie, zostaw dziewczynę w spokoju i szukaj następnej.

Gość smutna dzis jestem bardzo
wstyd to nie jest pracowac,tylko krasc idioto.

Gość nocccc
pierdol sie zajebany chuju i co z tego ze jest sprzataczka

Gość Pulemiot
Zobacz na to z lepszej perspektywy. Bedzie ci sprzatac mieszkanie, poniewaz to potrafi. Jak jeszcze potrafi gotowac i robic laske to juz calkiem superasnie. Taka baba bez perspektyw sie nie bedzie cwanic za bardzo, tylko bedzie wykonywac polecenia zeby z chaty nie wyleciec. Jak dla mnie to bomba by byla

Gość Adamo...
zakład bez dyrektora czy kierownika wytrzyma dwa trzy dni ale bez sprzątaczki zakłada nie wytrzyma jednego dnia zaraz wszyscy widza brud

Gość kasicccccc
DEBILU, chociaż wczuj się w sytuację jak już prowo piszesz. Dzieci nigdy nie śmieją się ze sprzątaczek ani nie rzucają w nie ogryzkami! Matole jeden. p.s.-pracuję w szkole

Gość Pulemiot
Sprzataczki sa najprzydatniejszym sprzetem agd. Zwlaszcza jak sa dodatkowo atrakcyjne wizualnie i mozna sobie poruchac

Gość fantagore jesteś damską
dziwką bo fACECI NIE ZWRACAJĄ UWAGI NA WYKSZTAŁCENIE TYLKO NA KSZTAŁTNOŚĆ KOBIETY

Gość Pulemiot
Wazne jest tez to zeby kobieta przynosila swojemu pan... Partnerowi kapcioszki, piwko i kanapeczki. Wiem, wiem, dobrze godom.

Jak uczęśżczałam do liceum, to najbardziej czuliśmy respekt przed panią woźną. Spieszył się każdy, bo po dzwonku szczotą zdzielała. Ja się jej naprawdę bałam, nawet posturnego dyra nie bałam się. Raz jak mieliśmy zamiar wyjść w dłłłuuugą w 1-szy dzien wiosny a byliśmy już w szatni, a ona nas dopadła i w ten deseń: "a co wy tu już robita"????:-D to nieźle robiliśmy w portki i na lekcje!!!

Gość Pulemiot
He he

Wiesz...żaden zawód nie hańbi... Myślę że nie liczy się to jaką pracę wykonuje,ale to jaka jest:)Gdyby się oddawała za kasę to miałbyś problem,ale sprzątać to żaden wstyd:)Przynajmniej wiesz że dziewczyna lubi czystość i porządek:)Pzdr

Gość karolinaaaaaaarzesz
dzisiaj ludzie maja wyksztalcenie i sprzataja , ajezeli to nie prowokacja bo ci sie nudzi , to musze przyznac ze nie zaslugujesz na dziewczyne ktora jest samodzielna i sama chce sie utrzymywac i nie byc zalezna od takich palantow jak ty :). szukaj panny leniwej ;p najlepiej jakiegos kurwistrzala co trzaska lody w krzakach kolega i nie ma zamiaru nigdy pracowac , i bedzie na twoim utrzymaniu :)

Gość pot
taki układ nie wyjdzie ludzie powinni dobierac się podobnym statusem społecznym

Gość kasicccccc
Magiel -właśnie tak jest, do sprzątaczek dzieci czują respekt:-D

No dzisiaj to może już mniej, w SP tak w GIm to już mniej w liceum też pewnie. Ale co ma ta w/w dziewczyna zrobić jak realia w tym kraju są jakie są. Kierownkiu Wielki, kraść ma iść???:o

Gość Pulemiot
A niech kradnie, moze nawet probowac podkrasc moje prawictwo. Jak sie postara to moze dam jej possac fiutka i pozmywac podlogi.