Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hhhhheeeennnnnaaaaa

henna brwii co ile robicie?

Polecane posty

Go艣膰 hhhhheeeennnnnaaaaa

Bo ja mam s艂abe brwi i jasne w艂oski chociaz jestem brunetka i jak zrobi艂am u kosmetyczki to wytrzymala 2 dni, teraz robie sama henna z delia w kremie i wytrzymuje mi g贸ra 5 dni. Codziennie zmywam makija偶 chusteczkami do demakija偶u i potem oczyszczam 偶elem pilinguj膮cym nivea twarz.czy to ma wp艂yw?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 truskavva
chcia艂abym si臋 z Toba zamieni膰 :o jestem blondynk膮 z natury, a mam ciemne brwi :o teraz na szcz臋艣cie wygl膮da to naturalnie, bo przefarbowa艂am w艂osy na ciemno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to chyba niemozliwe
robie henne brwi u kosmetyczki i spokojnie kilka tygodni wytrzymuje 3- 4 konkretnie :)

Udost臋pnij ten post

. mo偶e spr贸buj cieni do brwi, lub 偶elu- tak偶e daje fajny efekt;) chocia偶 nie polecam na upa艂y, i nad wod臋... henna na lato to 艣wietne rozwi膮zanie- ja robi臋 raz na 3 tyg;) musisz potrzyma膰 henn臋 d艂u偶ej- 偶eby chwyci艂a... i raczej nie delia, itd- jak kto艣 napisa艂, taka henna niszczy brwi... spr贸buj henny 偶elowej- jest delikatniejsza, g臋stsza, efekt utrzymuje si臋 d艂u偶ej- i kolory s膮 wspania艂e! co prawda to wi臋kszy wydatek, ale my艣l臋, 偶e warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to chyba niemozliwe
ja place 20 zl za henne brwi oraz rzes u kosmetyczki , trzymamy ja ok 10 minut. nastepnym razem sprawdze na jakiej hennie moja kosmetyczka pracuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondyska
tez mam deli臋 .uzywa艂am tez reflectoil,taki sam efekt

Udost臋pnij ten post

nie, dziewczyny! henna delia czy refectocil to nie s膮 艣rodki, kt贸rych powinna u偶ywa膰 kosmetyczka !!! to henny, kt贸re mo偶emy sobie kupi膰 my- gdyby co艣 nie wysz艂o "w domowych warunkach" ta henna szybko si臋 zmyje, itd- bo nie jest do tak skoncentrowana (pigmenty) jak powinna by膰 henna u偶ywana w gabinetach!!! je偶eli Wasza kosmetyczka w gabinecie k艂膮dzie Wam deli臋, kt贸ra mo偶ecie kupi膰 sobie w kiosku- uciekajcie!!! to tak , jakby艣cie posz艂y do fryzjera, a on na艂o偶y艂by Wam szamponetke z paletta, kt贸r膮 mo偶ecie kupi膰 w 呕abce za 5 z艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nikt nie
a ja sobie robie sama gdyz jestem kosmetyczka:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 violoooow
JA ROBIE RAZ NA MIESIAC

Udost臋pnij ten post