Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhheeeennnnnaaaaa

henna brwii co ile robicie?

Polecane posty

Gość hhhhheeeennnnnaaaaa

Bo ja mam słabe brwi i jasne włoski chociaz jestem brunetka i jak zrobiłam u kosmetyczki to wytrzymala 2 dni, teraz robie sama henna z delia w kremie i wytrzymuje mi góra 5 dni. Codziennie zmywam makijaż chusteczkami do demakijażu i potem oczyszczam żelem pilingującym nivea twarz.czy to ma wpływ?

Gość truskavva
chciałabym się z Toba zamienić :o jestem blondynką z natury, a mam ciemne brwi :o teraz na szczęście wygląda to naturalnie, bo przefarbowałam włosy na ciemno

Gość to chyba niemozliwe
robie henne brwi u kosmetyczki i spokojnie kilka tygodni wytrzymuje 3- 4 konkretnie :)

. może spróbuj cieni do brwi, lub żelu- także daje fajny efekt;) chociaż nie polecam na upały, i nad wodę... henna na lato to świetne rozwiązanie- ja robię raz na 3 tyg;) musisz potrzymać hennę dłużej- żeby chwyciła... i raczej nie delia, itd- jak ktoś napisał, taka henna niszczy brwi... spróbuj henny żelowej- jest delikatniejsza, gęstsza, efekt utrzymuje się dłużej- i kolory są wspaniałe! co prawda to większy wydatek, ale myślę, że warto

Gość to chyba niemozliwe
ja place 20 zl za henne brwi oraz rzes u kosmetyczki , trzymamy ja ok 10 minut. nastepnym razem sprawdze na jakiej hennie moja kosmetyczka pracuje.

Gość blondyska
tez mam delię .uzywałam tez reflectoil,taki sam efekt

nie, dziewczyny! henna delia czy refectocil to nie są środki, których powinna używać kosmetyczka !!! to henny, które możemy sobie kupić my- gdyby coś nie wyszło "w domowych warunkach" ta henna szybko się zmyje, itd- bo nie jest do tak skoncentrowana (pigmenty) jak powinna być henna używana w gabinetach!!! jeżeli Wasza kosmetyczka w gabinecie kłądzie Wam delię, która możecie kupić sobie w kiosku- uciekajcie!!! to tak , jakbyście poszły do fryzjera, a on nałożyłby Wam szamponetke z paletta, którą możecie kupić w Żabce za 5 zł...

Gość nie nikt nie
a ja sobie robie sama gdyz jestem kosmetyczka:D

Gość violoooow
JA ROBIE RAZ NA MIESIAC