Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poscielowka

pujecie posciel z ciuchlandu

Polecane posty

Gość poscielowka

jak w temacie, ja ostatnio kupilam, bo byla bardzo ladna, duza i naprawde tania, pozadnie ja wypiore i obleke posciel, jak jest z wami??? pewnie sporo osob mnie obrzuci tu...

Gość biała mysz
nie pujemy

Gość poscielowka
kupujecie mialo byc:)

Gość poscielowka
poszewki , poszewki

Gość kurcze wydajesz sie spoko
no mnie by troche obrzydzalo.posciel ,pizamy,bielizna MUSI byc nowa.. jakies tam sweterki,bluzeczki moge kupic z drugiej reki. ale jak kto woli :)

Gość w ciucholandzie nie kupuje
poscieli, bielizny (majtek, stanikow, skarpetek), butów, piżam i ręczników, to zbyt osobiste rzeczy i wolę to mieć nowe. Z innymi ciuchami z lumpów nie mam problemu :)

Gość nie zaa bardzo
ja też ostatnio widziałam 3 piękne reczniki z porządnej froty ale jakoś nie mogłam się przemóc wiem ze i tak zapewne bym wyprała to porządnie ale z takimi rzeczami jak majtki staniki skarpetki pościel nie da rady mam dłużej styczność na ciale nigdy nie wiadomo kto co mógł zrobić w tą posciel za to teściowa mojej siostry kupuje wszystko jak leci nie wazne czy majtki czy skarpetki używane ale żyje i nic jej nie jest wiec chyba nie ma problemu

Gość poscielowka
ja majtek,skarpetek, czy recznikow nie kupuje ale ta poszew na pościel byla taka śliczna,ze nie moglam sie oprzeć, akurat na moją duzą kołdre jest ok i naprawde fajny material..

Gość kupowałam jak miałam
ciężko chorą osobę w domu i trzeba było pościel przepierać kilka razy dziennie - nie nadążałam prać, a czasami nawet nie prałam, tylko się wyrzucało. Teraz - dla siebie nie potrzebuję dużo - mam 3 nowe komplety i mi wystarczają :-)