Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantka 8575

PRAWO JAZDY i wozenie inncy w aucie!!!Prosze o odp!!!

Polecane posty

Gość nie możeeee być
I nie martw sie, zycia nie stracisz! Po to jest instruktor, aby Was nauczyl jezdzic i chronil przed utrata zycia. Zapewne Ty sama lepiej nie jezdzisz:O

Gość kurcze wydajesz sie spoko
mi taki system nie odpowiada.

Gość Mjr Piotr
to znajdz sobie szkole jazdy w miescie w ktorym bedziesz miala egzamin. Bedziesz dojezdzala pksem do tego miasta,a instruktor bedzie na ciebie czekal w okolicach dworcu. Wtedy bedziesz mogla jezdzic tylko po miescie ...

Gość Franek82
Moim zdaniem taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Ja wyjeździłam ponad dwa pełne kursy, w szkole w postaci jednego samiutkiego instruktora i właściciela w jednej osobie. Człowiek starszy, poważny, naprawdę wspaniały nauczyciel. Do niego zawsze walą tłumy a mimo to sytuacja gdy podwoziłam inna kursantkę zdarzyła sie nie więcej niż dwa razy. Sam wielokrotnie mi powtarzał, że stara sie unikać podwózek, no chyba, że pogoda pod psem. A więc instruktor z prawie czterdziestoletnim staże jest zdania, że w aucie powinien znajdować się kursant i instruktor, nie ma wtedy rozpraszania i kropka. Poza tym - PŁACISZ I WYMAGASZ więc radzę czasem UPOMNIEĆ SIĘ O SWOJE. Pozdrawiam.