Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioootr31llllllll

ciąża mojej żony

Polecane posty

Gość pioootr31llllllll

Moja żona jest w ciąży i musiała przerwać aplikacje. O wszystko obwinia mnie ja w sumie jestem bardzo szczęśliwy, ale mina mojej partnerki wszystko psuje. Ciągle słyszę dlaczego ja nie mogę tego i owego będąc w pracy często do niej dzwonie bo jest sama w mieszkaniu, dziś również ale wyłączyła telefon, wiec zadzwoniłem dopiero po 2h i wtedy odebrała, powiedziałem że tak się nie robi, ze się martwię. Natomiast ona, że to jej sprawa, twierdzi że ja denerwuje. Jak powinienem z nią postępować

Gość biała mysz
nie będzie dobrą matką

musisz sie uzbroic w cierpliwosc teraz bedzie meksyk przez najblize 2-3 lata, najpierw ciaza i huśtawki humorów, potem poród i dochodzenie do siebie i najważniejsze zachwyt dzieckiem, potem jak to dużo pracy przy dziecku że niewyspana że zaniedbana, nikt nie pomaga itd... za jakies 3 lata sie uspokoi. Najwytrwalsi tylko są w stanie to przetrwac ;)

Gość Psychologic
elisa- dlaczego taka fotke wstawilas? Moge to przeanalizowac?

Gość niech sie cieszy
ze wogle zaszla w ciaze:O

Gość misia_bella
Autorze, wiem ze to pytanie 'obok tematu', ale powiedz mi jak to dokladnie wyglada gdy aplikant zachodzi w ciaze? sama za rok koncze prawo, wiec chcialabym wiedziec. z gory dzieki za odpowiedz :)

elisa - ... prosze ... ... oczywiscie wiadomo, ze Twoja seksualnosc jest ogromna, z czym sie nie kryjesz. Lubisz swoje cialo i lubisz nim kusic. Oczywiscie nie mozna zaprzeczyc faktowi, ze nie czujesz sie doceniana fizycznie, no bo przeciez wstawilas fotke taka, a nie inna. Obraczki na dloni nie widac, w sumie ona by i tak niczego nie zmienila, bo widzac masakrycznie fantastycznego przystojniaka od razu robisz sie mokra i wyobrazasz sobie ... jak to on zlizuje Twoje soki, wklada dlon pod Twoja sukienke, przypiera Cie do muru i oczywiscie zaspokaja swoje zadze seksualne. Lubisz jak Cie rznie ... ... chyba sie troche zagalopowalem ;)

Gość pioootr31llllllll
Żona aplikacje ma kontynuować za pół roku, robi je u swojego chrzestnego więc chyba nie będzie problemu tylko że w innym mieście, więc czeka nas rozłąka, ale jestem do tego przyzwyczajony . Zdecydowaliśmy że wtedy moja mama zajmie się dzieckiem.

Gość proszę pilnie o odp...
Spróbuj ją zrozumiec....Przezywa trudne chwile, bądź przy niej, wspieraj ją... Nie mów,to cudownie.... Miała inne plany, inne marzenia. Dziecko wywróciło jej świat do góry nogami. Nagle i bardzo niespodziewanie.... To jak ma się w tej chwili zachowac ? Jest rozgoryczona i zła na cały świat, a najbardziej na Ciebie, bo to w końcu twoja "wina". Tylko ty pracujesz sobie jak wczesniej, wyglądasz i czujesz się tak samo- wszystko po staremu, a u niej zmienia się wszystko! Ciało, psychika, plany, marzenia...cały świat... Znam te uczucia z autopsji... Miałam tak samo... Teraz jestem mega szczęśliwą mamą i żoną. I jestem wdzięczna męzowi,ze przetrwał moje fochy, łzy, zwątpienia itd... Mówił mi,ze wszystko się ułoży,że mnie bardzo kocha, że dziecko to prezent od losu itp.... Będzie dobrze autorze, ale uzbrój się w cierpliwosc teraz...