Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mam 20lat...

Nie mogę se włożyć tampona!!

Polecane posty

Gość ishii
lacha sie nie odzywa moze poszla i dalej pcha tampona

Gość oooooaaaaaaa
Sprawdź w lusterku jak wygląda twoja błona dziewicza, może jest taka sitkowata, z wieloma małymi dziurkami albo masz na środku taki pasek błony który dzieli otwór na pół? Wtedy możesz zacząć się martwić że jednak nie włożysz tampona /gdy masz błonę pierwszego typu-sitkowatą. jeśli masz dwa otwory to pchani tampona przez środek rozerwie ci błonę. Typowa błona jest pierścieniowata, w średku znajduje się otwór/wejście do pochwy ale są też takie jak opisałam. Luknij sobie.

Gość albo daj ja lookne
....

kup takie z aplikatorem (kiedyś były tampaxu, chyba je jeszcze robią?) - nie da rady żeby nie włożyć

Gość Maryjetta.
Mi z aplikatorem nigdy nie chcialo wejsc. Moim zdaniem problem tkwi w rozluznieniu. U mnie sporo minelo nim zajarzylam co to jest. Najlepiej do lusterka patrz i probuj ja rozluznic tj. obserwuj kiedy sie rozszerza. Jak zalapiesz to tak samo rozluznij cipke przy tamponie

Gość po porodzie
jestem po porodzie, po trzydziestce, a i tak tamponów uzywać nie mogę, Użyłam parę razy takich dla dziewic na wakacjach i mocno podrażniłam sobie te okolice. Ginekolog mi powiedział, że jestem po prostu za ciasna i tampony nie sa dla mnie.

Gość zmotyvvovvana
.

Gość lepsza małpa niz PO
spróbuj wsadzić w odbytnicę.

tampony nie wchodzą ale członki to jak w masło

Gość gość202
ja też nie umiem pod żadnym kontem i tp. A za tydzień mam zacząć chodzić na basen 5 razy w tygodniu i mam mieć okres i nie chce nie pływać