Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xeniaaa....

dlaczego polacy nie wyszli na ulice jak normalne narody

Polecane posty

Gość jak PKB czyli
Produkt Krajowy Brutto ma wykazywac np zamożnośc społeczeństwa czy czas wolny? chyba nie zdałas tego zaliczenia:O krytykowany? przez kogo i dlaczego?

Od dzisiaj cena gazu podskoczyła.:( Ale o tym sza ! Cos tam bąknęli w TV i koniec na tym.:(

Gość prymitywna propaganda
dorzucę c) PKB jest tylko wielkością przepływu (strumieniem) pieniądza przez gospodarkę kraju i niczym więcej a stało się fetyszem. Ten czynnik nic o gospodarce ani jej budowie nie mówi. Nie należy tego mylić! Ostrzegał już przed tym, w latach 50, autor PKB btw rosjanin i Nobla z ekonomi za niego dostał. To tak jakby po samej temperaturze lekarz stan i ewentualną chorobę określał!

Gość w dalszym ciągu się mylisz
jak już to porównanie to lekarz określa za pomoca termometru WZROST temperatury a nie chorobę. a PKB okresla wzrost gospodarki i tyle. nic innego. kiepsko:O

Gość zobaczymy
to proste żeby wyjsc na ulicę to trzeba się zorganizować czyli np w ciągu jednego dnia wychodzą ludzie w całej Polsce nie jest to problem bo przy obecnych mediach mozna to zorganizowac ,ale trzeba tez miec konkretny program naprawczy całego państwa w żadnym razie nie można dopuścic do anarchii my byliśmy dumnym narodem w tej chwili stajemy się narodem podległym UNII ,korwa który rząd normalnego państwa wyprzedaje kluczowe dla gospodarki gałęzie przemysłu ,daje potężne ulgi biznesmenom z poza Polski ,młodzież nasz kwiat narodu musi szukać chleba poza Polską zamiast powiększać dochód narodowy ale wspomnicje jeszcze moje słowa te wszystkie układy,koniuktury ,partie w moment puidą w pizdu bo zjawi się prawdziwy Polak lub Polka pociągnie za sobą naród i zrobi porządek z tymi celebrytami,partyjną chołotą ,cwaniaczkami i pracodawcami którzy ludzi traktują jak śmieci przeciez to jest chore zeb y młode aktoreczki [12,13 lat]rający po 12np.w M ZARABIAłY od 20 do 40 tys a inny tyrający po 10 godz dziennie miał 1800zł najwyższy czas rozpiepszyć te układy które są wszędzie .

Gość zobaczymy
a i zapomniałem. NIECH ŻYJE SOCJALIZM! PRECZ Z BUŻUJAMI Rząd nas uciska, kłamią prawa, Podatków brzemię ciąży nam, I z praw się naszych naigrawa Ten, co z bezprawia żyje sam. Lecz się odmieni krzywda krwawa, Gdy równość stworzy nowy ład, Bez obowiązków nie ma prawa, Dla równych - równy szczęścia świat! Rządzący światem samowładnie Królowie kopalń, fabryk, hut Tym mocni są, że każdy kradnie Bogactwa, które stwarza lud. W tej bandy kasie ogniotrwałej Stopiony w złoto krwawy pot Na własność do nas przejdzie cały, Jak należności słusznej zwrot.

Gość Mirek55
zobaczymy ty nie jesteś przypadkiem bratem Kononowicza?

Gość nie wiem ale
po chuj wychodzic na ulic jak zaraz wybory są. ludzie zdecydują. u nas wbrew temu co mowi pis i rydzyk jest demokracja i sa wolne media. pis ma swoje gazetki i nikt im cenzury tam nie wprowadza. polacy zdecydują czy chcą by rządził yarosław czy tusk. i sie pogodzić z tym. innego wyjścia nie ma. skoro juz mamy ustrój w którym dwóch meneli przegłosuje profesora to trudno... kto chce nich wychodzi na ulice ale po co to nie wiem:D:D:D:

Gość zobaczymy
ten mocny wierszyk to nie ja

Gość 9384934iu02o3i
zabaczymy - zacznij od naprawy swojej ortografii... :p A jak już to zrobisz to poczytaj trochę o ekonomii, zrodłem pieniędzy w państwie są obywatele a nie rząd. :p

Gość nie wiem ale
"przeciez to jest chore zeb y młode aktoreczki [12,13 lat]rający po 12np.w M ZARABIAłY od 20 do 40 tys a inny tyrający po 10 godz dziennie miał 1800zł najwyższy czas rozpiepszyć te układy które są wszędzie . " typowy bełkot zaplutego frustrata:O ktos mi wyjasni o co tu chodzi?:D "rający po 12np.w M " ?

Gość zobaczymy
dlaczego ma rządzić T albo K nie ma innego rozwiązania ,według mnie rząd powinien się składać z młodych ludzi wykształconych najlepszej elity naszego narodu ,przecież nasze państwo zżera korupcja i żądza pieniądza ale to nie tędy droga bo jak ludzie będą dalej uciskani to może być moment żeby doszło do masowych wystąpień .

Gość zobaczymy
do niewiem ale-statysta za dzien zdjeciowy ma od 50 do 100zł[do 12 godz],jezeli ma rolę mówioną -od 100 do 300zł ,aktor w serialu 2000zł i mała aktoreczka z M JAK MIł--ć TEż 2000Zł to sobie policz ile ma na miesiąc a póżniei mnie obrażaj

Gość nie wiem ale
ale to co mowisz to jawny komunizm:D:D::D kurwa stary, ciebie dupa szczypie ze ci aktorzy tyle zarabiaja. po pierwsze, oni nie maja codziennie zdiec, po drugie placa tyle bo ludzie chca to ogladac. jakby placili chujowo to bys mial samo drewno w tv bo dobzi aktorzy z talentem woleliby pracowac w budce z kebabem niz na planie. wez w ogole sie zastanow co ty piszesz

Gość zobaczymy
nie ja to dałem jako przykład wypaczenia polityki ekonomicznej w narodzie ,kapitalizm nie może polegać na tym żeby mała częsc narodu bogaciła się poprzez totalne wykorzystywanie pozostałej bo wcześniej czy póżniej dojdzie do buntu i nikt tego nie powstrzyma nie mam nic przeciwko ludziom którzy uczciwie doszli do dużych pieniędzy niech mają ich jak najwięcej ale chodzi mi o totalne wykorzystywanie ludzi jak niewolników przez nieuczciwe firmy czy pracodawców .

Gość Karawan dla sztywnych
Polacy to tchorze, trzeba walczyc z czarna mafia koscielnych

Gość potliwy skunks
POlacy wyjdą na ulicę jak już będzie PO ptokach :O

Gość moj dziadek powiadal..
'gdy ide z psem na spacer to statystycznie mamy po 3 nogi...'

Gość hfghf
Dzień dobry, Cześć. Drogie użytkowniczki, bardzo zapraszam Was na tę stronę. - http://bf4a.skroc.pl . Tutaj też możecie pomóc swoimi pytaniami lub same je zadawać. Pomóżcie swoimi doświadczeniami innym kobietom. Zapraszam serdecznie -> http://bf4a.skroc.pl