Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_agata22

ja 176, on 164...

Polecane posty

Gość zakochana_agata22

Tak więc poznałam przed net faceta, nie przez chata, na forum o grach komputerowych. Podaliśmy sobie gg i rozmawialiśmy, on w grach obcykany pomagał mi przechodzić rózne etapy doradzał, z czasem zaczęliśmy gadać o życiu, rozmawiało się nam naprawdę dobrze. W końcu postanowiłam poprosić go o zdjęcie no i kiedy go zobaczyłam po prostu jakby mnie piorun trafił! On nawet nie że jest przystojny, ale wprost śliczny... Dawno nie widziałam tak pięknego faceta... Chyba się w nim zakochałam... Niestety! Jak to zwykle bywa coś musi być źle. Okazało się że on ma... 164! A ja 176... Kiedyś chodziłam z 6cm niższym mężczyzną i podobało mi się wielu niewysokich (może mam jakiś fetysz?) ale tyle to chyba duża różnica...

Gość BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK
ALE KARAKAN

Zakochalas sie ... bo sliczny? Przeciez Ty jestes skarbem - ktora dziewczyna interesuje sie grami? Ja mam 182cm, bierz mnie!!! ;)

Gość SDFSFEF
c z tego/ czym tu sie rpzejmowac? czy milosc ma jakies granice? powalona ciemnogrodko

Dla mnie to by była zbyt duża różnica. Pomyśl będziecie wyglądać po prostu groteskowo. :O

Gość biała mysz
no nie da się ukryć, że spora różnica, ale gdybyś tak chodząc z nim na spacery przygarbiła się nieco i ugięła troszkę nogi w kolanach to może by coś z tego wyszło?

Gość moziIIa firefox
heheheh zawsze mam polewke jak widze na miescie pare- on nizszy od niej...smiesznie to wyglada

Gość fewvrewrv
bierzesz go pod pachę i idziesz ;) jeśli tobie i jemu nie przeszkadza to reszta sie nie liczy

Gość myszka jajcara z ciebie
dobra odpowiedź! :D

Gość zakochana_agata22
boję się groteskowego wyglądu... co do garbienia, i tak się garbię a wyglądam wysoko co do gier, interesuję się nimi tak, lubię np. call of Duty, Finall fantasy

Gość jem swoją kuopę
czy ty też jesz swoją kupę?

Gość zakochana_agata22
ale boję się że jemu to się nie spodoba, bo na razie miłość jest tylko zmojejs strony, nie wiem jak z nim, jak się dowie to może nie chcieć być w takimz wiązku... boję się jak on zareaguje

moj byly facet tez mial 164 i powiem ci ze od dluzszego czasu jest w zwiazku z kobieta ( moja kolezanka zreszta ) ktora ma blisko 180 wzrostu.. wyglada to conajmniej smiesznie, ale sie kochaja i niech tak zostanie :)