Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy Wy

Lubicie kochać się z facetami przy tuszy?

Polecane posty

Gość Czy Wy

Bo mnie tacy bardzo się podobają. Nie mówię o otyłych kolesiach, co swojego penisa bez lusterka nie potrafią zobaczyć, tylko takich z lekkim brzuszkiem :)

Prowokacja napisana przez faceta ... by podreperowac swoje ego ;) Albo moze przy takim facecie ... po prostu czujesz sie swobodnie, bo wiesz, ze nie masz sie czego wstydzic? No, albo taki gust, tylko zazwyczaj gust tez ma swoje zrodlo. Zboczenie? ;)

Gość Czy Wy
Pierwszy raz ktoś myśli, że piszę prowo :) Nie prowo. A sama jestem szczuplutka :) Chodzi mi o to, czy lubicie konkretnych facetów, a nie zasuszone chuderlaki.

zwolenniczka twierdzenia ze facet bez brzucha chooyovo roocha

Gość Czy Wy
Wreszcie ktoś ! :)

W sumie odpowiem Ci poważnie. Wolę dużych facetów, czy ma brzuch czy nie to już chooy tam ale żeby było typa dużo. To jest ważne.Dla mnie. Ze stulejarzem mającym zapadnietą klatę nie chcę mieć nic wspólnego, nawet na gruncie towarzystkim. :D Podstawą są barki i włosy. :classic_cool: I głos. Jestem taka powierzchowna. :D:D:D Jak ten cały od jakichś tam pragnień. :D http://www.youtube.com/watch?v=wEgF66XdISk I piosenka. Uwielbiam! Kolorowe lata 90 wróciły na 3minuty 52 sekundy. ❤️

Gość Czy Wy
Dobrze to ujęłaś - żeby typa było dużo :)

Pewnie, że musi być wielki. To naturalne vero. Przecież byle szkapa nie dociśnie Cię na tyle odpowiednio, byś poczuła się prawdziwą kobietą. Już nie wspominając o orgazmie. Tu naprawdę musi Ci do sapać prosto w ucho jakiś naprawdę nieprzeciętny buhaj. :P

Ma być wielki i gejowaty. I uległy. I najlepiej, żeby nie miał własnego zdania. Brzuszek może mieć.

Coś Ci nie wierzę vero. Zawsze ktoś się znajdzie, by ująć to w kilku prostych słowach, dostępnych nawet dla zwykłego spaślaka, który tylko czeka by oderwać się od turlania po podłodze, kiedy tylko wyczai możliwość zaistnienia gdziekolwiek. :P :P

W sumie nie zrozumiałam przekazu. Ja jestem spaślakiem, który marzył całe życie o tym, żeby zaistnieć na forum? :D Nowy, nie wiem jak to robisz, nigdy prywatnie nie rozmawialismy a znasz mnie lepiej niz własna mamełłe i kieszeń. :D

Gość prowokacja mi się marzy
chudzielce kojarzą mi się z obozem i głodem, przy takim myślę tylko o dokarmieniu go :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja uwielbiam facetów z brzuszkiem bo jak mnie posuwają po bożemu to podbrzuszem cudnie drażnią moja łechtaczkę i mam odlotowe orgazmy

Gość o tak uwielbiamy tooo
Zwłaszcza te tłuste paluszki rączka jak poduszeczka . :P sorry ,ale mnie naciąga jak wiedzę spaślaka .Cycki w rozm A sflaczałe ciało ,tłusta gęba ....

Gość prowokacja mi się marzy
chudzina wygląda jak nastolatek, fuuuuuuj, z dzicmi sie tego nie roi!!!

Temat nie jest o Tobie vero Więc nie bierz zaraz do siebie wszystkiego. Jakoś nie potrafisz połączyć inteligencji z własnymi emocjami. :) I dobrze bo tyrała byś nas niemiłosiernie. :) 🖐️