Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lililolo

czy ktos moze wie jakiej rasy jest ten pies?

Polecane posty

Gość Ulallalall
Wpisz w google rasy psów i poszukaj tego psa którego wysłałaś ; ) Bo ja nie wiem... Ale tak może spróbuj ; )

Gość lililolo
wlasnie szukalam i nic nie znalazlam

Przestan, bo jeszcze znajdziesz, kupisz takiego psa i bedziesz miala o jedna istote wiecej ... do zamartwiania sie!!!

Gość dfsffdsd
Jak dla mnie to wygląda jak mieszanka labradora i amstaffa

lililolo - czyli mozemy przyjac, ze to labstaff ... i temat zamkniety?

Gość lililolo
DeMorai za twoje cenne rady podzekuje. Znajoma potrzebuje dowiedziec sie jaiej rasy jest pies. Twoja riposta jest slaba i niepotrzeba

Alez ja z calego serca, z glebi duszy ... staram sie Tobie pomoc. Dlaczego nie doceniasz mojego wysilku, checi wspolpracy i kooperacji, mojego wkladu w dazeniu do poznania prawdy? :(

Gość nalopany
ta rasa to morderca szarmancki bardzo popularny na nowobogackich peryferiach

Gość lililolo
A kto powiedzial, ze nie doceniam? Uwazam, ze wypowidanie sie na tamat, o ktorym nie ma sie zielonego pojecia jest niestosowne. Ironiczne wypowiedzi pozostaw sobie na watki ktore beda tego wymagaly

Dziekuje za odpowiedz, oczywiscie poczulem sie doceniony, jest mi lepiej, czuje sie wspaniale ... dlatego przyznam Tobie racje, ktora oczywiscie posiadasz i nigdy nie watpilem w jej prawdziwosc. Jak to nie ma pojecia? No wiesz - jak mozesz? Nie znasz mnie na tyle, zeby moc wiedziec cos, czego nie wiedza inni ... ani na tyle, zeby nie wiedziec tego, czego nie wiem ja, ani nikt inny, bo skoro ja tego nie wiem to nikt inny wiedziec tego tez nie moze, bo jak moglby to wiedziec, skoro nie wie w jaki sposob wiedziec? A rasy psow oczywiscie znam :) Jamnik to nie jest!!! Mam nadzieje, ze choc troche pomoglem :)

Gość lililolo
Wiesz, dziwie ci sie z jednej strony na kazdym kroku probujesz na kazdym kroku wykazac sie inteligencja, a z drugiej "takim gadaniem, byle gadac"( w twoim wypadku pisac), co jest charakterystyczne dla " malo" inteligentnych ludzi.Nie mnie to oceniac, nie w tym temacie.

Gość lililolo
a i za pomylke w pierwszym zdaniu przepraszam

Oczywiscie jestes rozgrzeszona - za pomylke - nikt przeciez nie pisal, ze jestes idealna, zatem to normalne, ze popelniasz bledy, bo przeciez gdybys ich nie popelniala to mozna by bylo powiedziec cos, o czym powiedziec teraz nie mozna. W dobry sposob sie odgryzlem? Widac jak na dloni, ze jad z Ciebie wychodzi, nie wiem czy to przez to, ze nie poznalas rasy tego psa, czy tez moze przez pewne mysli, ktore w Twojej glowie siedza. Na razie za wczesnie na to, zebym poprawnie to zdefiniowal, dlatego zajmuje sie gdybaniem. Oczywiscie za wstep przepraszam, uczynilem to swiadomie, by ukazac Tobie, ze Twoje slowa bezkarne nie pozostana. A, ze ja jestem wyszkolony w dostrzeganiu ludzkich wad ... to prosze na mnie uwazac, bo naprawde umiem zaszkodzic psychice. To, zeby nie bylo ... nie na temat ... Chihuahua to tez nie jest!!! :)

Gość lililolo
nie badz taki pewny siebie. chcialam ci tylko u'swiadomic, ze to tylko wirtalne forum, na ktorym kazdy moze byc kim chce, wiec w psychologa sie nie baw. a teraz wylaczam sie z rozmowy, poniewaz uwazam, ze jest ona bezpodstawna. Podobno blazen najszybciej schodzi ze sceny, jak nie zwraca sie na niego uwagi, zegnam

Oj tam, jak mozesz tak o sobie pisac, na pewno uwaga jest na Ciebie zwrocona!!! Milej nocy zycze, przyjemnych snow ... moze wysnisz rase, pozdrawiam serdecznie, pa.

Gość coolmint
uszy i pysk jak u labradora

Gość lililolo
No już dobrze dobrze moje kochane Przychlasty...:)Nie gniewam się na was:)A to zdjęcie przedstawia mnie:)🌻Ot taka jestem....:) btw prawda,że zadbane ząbki mam?:) Ładne ząbki mam gdyż o nie dbam:) Hau Hau pozdrawiam

Gość Fitte
amstaff w kolorze bialym

Gość Jim Nastic
Budowa-korpus etc wykazuje cechy jak u amstaffa......również szczęki.Piesek nie ma przyciętych uszu i dlatego nie wygląda tak jak nawykliśmy kojarzyć tę rasę.Jest jednak pewna cecha jaka może wskazywać,że może być to mieszanka-umaszczenie jak i nos-zabarwienie trufli-być może to mieszanka z innym z labradorem może ale przejął i tak większość cech tego pierwszego

Uprzedzam podejrzenia ... to nie byl moj podszyw, ale to chyba widac :classic_cool: