Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dulcymea29

cio on chcial powiedziec

Polecane posty

Gość agusiawrozu
Autorko, kto Tobie tak powiedział?

Gość agusiawrozu
Autorko, ale Wy chyba nie jesteś razem aktualnie w dobrym związku, w którym czujesz się pewnie i wiesz na czym stoisz?

no miedzy nami jest tak ze jestesmy niby razem znow ale glosno o tym nie mowimy przezylismy juz rozstanie ja odeszlam wyprowadzka powrot wiem ze on mnie kocha i ja jego ale cholera on tego nie wypowie tylko czynami bedzie pokazywal wiesz ja duzo rzeczy zle robilam troche dusilam go w tym zwiazku on tez zrobil bledy i oboje musimy sobie zaufac i przekonac sie ze oboje chcemy zapracowac na szczescie mamy cholernie mocne charaktry oboje musimy sie nauczyc ustepowac no i staramy sie

Gość agusiawrozu
Autorko, to cio powiedział oznacza, że on odsłoni wszystkie karty, stanie się bardziej wylewny, tak, abyś Ty nie bała się okazywać jemu swoim uczuć (bo przecież go uwielbiasz). Więc powiem Tobie, iż on wyciągnie rękę pierwszy i wszystko będzie dobrze. Widać, on Ciebie tak kocha, że już dłużej nie potrafi udawać i trzymać uczuć w sobie. Uznał, że pragnie być szczery z Tobą, bo tylko odsłaniając całkiem swoje uczucia, emocje i myśli można zbudować związek zdrowy opartty na zaufaniu. Powiem Tobie autorko, że wygrałaś los na loterii. Powodzenia.

i wiesz wiem ze on to mowi zaczepnie zebym potwierdzila mysle ze on chce uwierzyc ze go kocham gdy zaczal sie nasz zwiazek ja bylam bez pracy mialam jakies tam swoje oszczednosci ale on niestety mnie wspieral calosciowo nawet powiedzial ze czul ze jestem z nim bo nie mam innego wyjscia a to nie tak bylo wiesz on nie jest jakis tam piekny ale jest bardzo madry opiekunczy inteligentny zabawny wesoly dobrze sie z nim czuje uwielbiam w nim wszystko'ja jestem ladna kobieta podobam sie mezczynom tamtego wiecxoru powiedzial jeszcze jdna rzecz wspomnial o afrodycie ktora pokochala hefajstosa chodz byl brzydki ale za to miala wiele zalet i ewidentnie czekal czy jakos to skomentuje

dziekuje za powazne potraktowanie teamtu :) wiem ze mnie kocha nikt nigdy nie dal mi takiego oparcia wsparcia bezpieczenstwa zapytal nie tez jaki jest moj wymarzony facet jakie cechy bym wymienila i mnie sama zamurowalo bo zamilkalam i zdalam sobie sprawe '' ze moge odpowiedziec tyllko jedno taki jak TY ale nic nie odpowiedzialam :/ teraz mam dobra prace wszystko sie uklada jestem niezalezna pod kaxdym wzglem widze ze mnie podziwia