Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooopoooppetooo

Krwawienie podczas seksu?

Polecane posty

Gość ooopoooppetooo

Witam, wszystkie dziewczyny, które zechcą mi pomóc. Moim problemem jest to, ze w ostatnim miesiacy kochajac sie z chlopakiem krwawilam, gdy wychodzil ze mnie mial calego czlonka w krwi, a ja krwawilam przez reszte dnia, sytulacja powtórzyła się 3 razy i to dość długi czas przed okresem wiec nie moze to miec z nim nic wspolnego. Jakiś czas po tej sytulacji dostałam normalny okres. Czytalam na internecie, ze mogę mieć nadżerkę, zaplanie szyjki macicy, raka szyjki macicy itp. czytałam też, ze zdaża się to w pierwszym trymestrze ciąży, ale ciąży nie podejrzewam nawet ponieważ ani razu przez ostatni miesiac chlopak nie kończył we mnie, za kazdym razem wychodził. Tak wiem to żadne zabezpieczenie, ale jak nie zaszłam gdy jakiś czas temu konczyl we mnie, to teraz napewno nie mogłam zajść w ciaze. Prosze o pomóc dziewczyn, które mają jakiekolwiek pojęcie w temacie!

"ale jak nie zaszłam gdy jakiś czas temu konczyl we mnie, to teraz napewno nie mogłam zajść w ciaze" :D:D:D Bzdura :D To akurat nie ma nic do rzeczy. Idź do ginekologa i to jak najszybciej, bo nikt Ci tutaj nie pomoże.

Gość nawet taniej
A co ci mają do pochwy zajrzeć? Tu trzeba diagnostyki ginekologicznej.

Gość ooopoooppetooo
W poniedziałek ide się zarejestrować do ginekologa, poprostu chciałam wiedzieć czy miał ktoś podobną sytułację lub orientuje się ktoś w tym temacie? Bo jak z koleżankami o tym rozmawiałam to mówiły, że nie miały takiej sytułacji, a, że w ciąży napewno nie mogę być bo jak wczesniej nie zaszłam, a długi czas uprawialismy seks do końca to teraz napewno nie mogłam zajść

"a, że w ciąży napewno nie mogę być bo jak wczesniej nie zaszłam, a długi czas uprawialismy seks do końca to teraz napewno nie mogłam zajść" Naprawdę jesteś tak tępa? Może i 1 000 000 razy się w Tobie spuścić i nie zajdziesz w ciążę, ale nie oznacza to, że za 1 000 001. razem nie zajdziesz. A "na pewno" pisze się oddzielnie.

A była mozliwość abyś wtedy miała owulację? Może krwawa owulacja Cię dopadła? Ja raz tak miałam, ale wkładkę musiałam mieć a nie że tylko podczas i po stosunku :) Ale najlepiej idź do ginekologa, być może coś poważniejszego :)

Gość ooopoooppetooo
Dziekuje za poprawienie "na pewno". Nie napisałam tutaj po to by słuchac uwag bezczelnych panienek, przeczytaj uważnie czy napisałam, ze teraz uprawialismy seks do konca?! Nie! chodziło mi o to, ze teraz uprawialismy seks z wyskoku wiec na pewno nie moglam zajsc w ciaze bo jak nie zaszłam gdy kochalismy się do konca to jakie jest prawdopodobienstwo, ze teraz moglam zajsc gdy ze mnie wyskakiwal? No sama powiedz...

Gość ooopoooppetooo
Do "Tak i tak zle" A ta krwawa owulacje dostalas po stosunku, albo w czasie? Czy wczesniej krwawilas i uprawialas seks przy krwawieniu?

Nie, nie po prostu zaczęłam krwawić razem z ciągnącym się śluzem (płodny)... nie uprawiałam wtedy seksu : ) Tylko pomyślałam że Ci się tak "zgrało" akurat:)

Ale tym się nie kieruj : ) Lepiej skonsultować to z lekarzem ginekologiem. Ja miałam po prostu jednorazowy "wybryk" :) może to wynikać z zaburzeń hormonalnych lub coś tam nie gra u Ciebie skoro po stosunku to jest :) Jak Cię ginekolog przebada to się dowiesz, opisz sytuację i tyle;)