Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elsa21

dziewczyny- spicie w stanikach???

Polecane posty

Elsa21 - no w staniku kazdy biust wygląda dobrze. Ale wystarczy trochę poćwiczyć żeby tak samo wyglądał bez. :)

Gość a jakie ćwiczenia
wykonywać, żeby nie był obwisły?

ja nie moge cwiczyc bo szybko chudne;/ na codzien owszem nosze puschupy ale nie tylko, takie bez gabek i wkladek tez. ale zaczne chyba spac w tym sportowym staniku, bo moje cycki jak spie prawie pod pachy sie wlewaja a chce zeby stalu w miejscu- na srodku a nie rozjezdzaly sie tak na bok...

Gość bombomkalalala
elsa,przeczytaj jeszcze raz co napisala glaszczka - jestem pewna ze nosisz zle dobrany stanik. Dobrze dobrany zdziala cuda, spanie w dobrze dobranym,ale luzniejszym tez,ale najpierw powinnas poznac swoj prawdziwy rozmiar. Jesli nosisz jakies puszapowate 75B to znaczy ze masz zle dobrany stanik, zmierz sie ciasno(baaaaardzo ciasno,zawin sie miarka na maksa, na wydechu) i w sutkach i napisz co ci wyszlo,a ja ci postaram sie podpowiedziec i pokazac jakie staniki mozesz nosic

Gość bombomkalalala
oj za szybko pisalam powinno byc; zmierz sie ciasnoPOD BIUSTEM, baardzo ciasno,a drugi pomiar w sutkach,juz luzniej,normalnie (tzn jesli masz sutki wystajace bardzo,to bez nich:)

Gość o co kamannnn
O MATKO ! NIEEE

Gość algida93
tylko na wycieczkach szkolnych:D zresztą u mnie nawet nie ma co podtrzymywać, więc :D

gwarantuje ze stanik mam bardzo dobrze dobrany. rok chodzilam codziennie BEZ stanika (bo skonczylam szkole i siedzac w domu nie zakladalam stanika) i mysle ze to przez to zaczely mi obwisac lekko i rozchodzic sie na boki. w koncu to CALY rok bez stanika... dopiero ostatnio zaczelam sportowy zakladac po domu.

ale chcesz wymiary to prosze. pod biustem 70 cm a w sutkach 85 cm.

i wtedy przez ten rok siedzenia w domu (teraz juz rok i kolo 3 miesiecy) dodatkowo przytylam i piersi troche orosly wiec to wzmoglo obwisanie ich dodatkowo. przy tym dzien w dzien bez stanika i dlatego...

Elsa, nie ściemniaj :) poi prostu Ci się nie chce ćwiczyć :) czy ja coś mówiłam o ćwiczeniach od których się chudnie? Raczej o takich które powodują że kształtujesz odpowiednie mieśnie i dzięki temu biust "podjeżdza" do góry i do środka bardziej :) Efekty są - tak jak pisałam chodzę bez stnika, lubię dekolty do pępka i nie raz paadło podejrzenie że moje piersi to dzieło skalpela :)

Gość ewdewfwregfw
czyli nosisz gdzies 60E?:) Co do cwiczen - piersi to nie miesnie,tylko tluszcz,tluszcz mozna formowac wygarniajac np z plecow, spod pach do misek.

No alke pod cyckiem masz mięsień który jest odpowiedzialny za trzymanie go :)

Gość twoje oczy są niebieskie
ja śpię w staniku, w zasadzie ściągam tylko pod prysznic. Mam rozmiar 75 F...

Gość aniusia 65_
a jesli ja mam pod biustem 78-79 a w sutkach 91 to jaki rozmiar stanika powinnam nosic?

jak nie dasz cycom odpocząc chociaz w nocy od uciskow to mozesz jakiegos guza dostac. daj im wypoczac na noc przynajmniej ;p

Gość merekrkaa
Elsa21 jak to nie wchodzisz z domu ? siedzisz 365 dni w chacie ? nie masz pracy czy coś ?

nie spie w staniku:pw walkach tez nie:P lubie wygode:) elsa przez rok nie wychodzilas z domu?

Gość fdsvfsvgwrdv
aniusia65 - ale pod biustem baaaaaaaaaaardzo ciasno?tak na maxa na wydechu? jesli tak to mozesz sprobowac 70e - i mowie tu o brytyjczykach, w polskich firmach to bedzie bodajze kolo 70G, ale polskie firmy miewaja skopane rozmiary i konstrukcje.

nie sciemniam, ja tak po prostu mam wystarczy ze wyjde na zakupy i juz kilogram czy dwa mniej. dzieki temu ze siedzialam w domu udalo mi sie przytyc jakies 10 kg :) nie mam pracy, skonczylam szkole i siedze i szukam jej, wlasciwie szukam nie szukam... blokuje mnie to ze chce robic prawko a wiem ze nie dam rady robic go i pracowac wiec najpierw chce je zrobic a pozniej jak znajdzie sie jakas praca to pojde do niej. narazie jej nie ma wiec odpoczywam po szkole. tylko tylko co wychodzilam to 2-3 razy w miesiacu na jakies 2-3 godziny (wtedy stanik) a pozaostaly czas bez stanika.

no to w koncu jaki ten rozmiar wg ciebie mam? podalam wymiary.

a co do cwiczen to kiedys cwiczylam same cycki. napinalam je tak jak posladki. jesli ktos robil tak to wie o czym mowie i jak to sie robi.

Gość krola11980
Jeśli kobieta ma duże piersi powinna spać w bieliźnie przytrzymujące biust, polecam miękkie biustonosze bez fiszbin, które można kupić na przykład w desirebutik.pl

Mam duże piersi,ale latem śpię bez stanika.W ogóle śpię nago:):)Spanie nago,w niczym nie zaszkodziło moim piersiom.Sa ładne:)

Gość od 40-100% doby
śmigam bez stanika, zalezy od dnia nie wyobrażam sobie jak można spać w staniku, ale no mi zwisy nie grożą

Gość Olive_pl
Jak sama zauważyłaś Twoje piersi zaczynają prezentować się nieciekawie i masz rację, że przyczyna tkwi w zaniechaniu noszenia biustonosza. Możesz zapobiec, żeby skóra na piersiach nie rozciągała się jeszcze bardziej, ale koniecznie powinnaś zmienić swoje przyzwyczajenia i zakładać odpowiednio dobrany i podtrzymujący biust biustonosz. Jeśli umiejętnie dobierzesz krój i rozmiar miseczek biustonosz będzie niewyczuwalny pod ubraniem także nie odczujesz różnicy. Jeśli w dalszym ciągu będziesz spędzała większość czasu bez biustonosza skóra straci elastyczność i jędrność Twoje piersi staną się bardziej bezkształtne, a przez to staną się mniej atrakcyjne. Nic nie stroi na przeszkodzie żebyś nosiła stanik o sportowym kroju, ważne żeby przytrzymywał ciężar piersi, był wygodny i idealnie przylegający do ciała. Nie napisałaś o swoim rozmiarze, jeśli posiadasz bardziej obfity biust i czujesz, że w nocy Twoje piersi w czasie spoczynku układają się w różnych pozycjach, co jest bardzo niekorzystne, powinnaś pomyśleć o bieliźnie na noc, jednak nie musi to być biustonosz, może być także koszulka z wbudowanymi miseczkami, ważne żeby piersi nie rozchodziły się w różnych kierunkach. www.olive.pl - pokusa dla zmysłów

Gość Kryształówka
Ja śpię już od 6 miesięcy w staniku i serio widać efekty. Mam duże piersi i zawsze były "smutne". Jak zaczęłam spać w staniku są od razu weselsze, do tego nie uciekają w dwie różne strony i do tego są oczywiście bardziej jędrne. Co do firm, których używam to na zmianę mój staniki do ćwiczeń z Nike i YajLee :)

Gość gość40iwiecej
Od 18 lat,tzn.od urodzenia drugiego dziecka śpię w staniku. Tak się przyzwyczailam ,że inaczej sobie już nie wyobrazam. A efekty.. według mnie spektakularne. Mam duży biust 75 F,jędrny i nieobwisly..a mam już ponad 40 lat.