Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elsa21

dziewczyny- spicie w stanikach???

Polecane posty

tak sie ostatnio zaczelam zastanawiac czy nie zaczac spac w staniku.... zawsze spalam bez, tylko jak gdzies wychodzilam to zakladalam a po domu juz bez i do spania tez bez. ostatnio zauwazylam ze sa lekko obwisle jako ze urosly troche i zaczelam po domu zakladac taki sportowy stanik, ale w nocy nadal spie bez. moze warto zaczac? nie chce miec dojarni :( piszcie czy wy tez spicie bez itd bo nie wiem co mam robic...

Gość nmj
jak można spac w staniku ?!

ja śpię bez i nawet jak zapomniałam ściągnąć to sie w nocy obudzilam , bo mnie uwierał.

Gość dsetrghyjt
to śpij w sportowym skoro się lękasz, na pewno nie w fiszbinach ani koronkach

Gość co za zycie
ja na noc piersi odkrecam

kurcze chyba zaczne.. kupie sobie taki stanik specjalny do spania taki jaki byl moj pierszy... sam material rozciagliwy...

ja cale lata spalam bez ale dowiedzialam sie ze lepiej spac w bo biust wtedy nie traci jedrnosci wiec od kilku m-cy spei i chodzw w domu zawsze w staniku mam takie sportowy i naprawde widze efekty

Gość bertynicca
czy to coś da? grawitacja i tak wygra:) ja od zawsze śpię bez, mam jednak małe i jędrne piersi więc chyba obwisłość jeszcze mi nie grozi

da bo widze efekty tez mam maly biust grawitacja tak ale jak masz biust podtrzymany to bedzie bardziej jedrny

ja tez mam maly ale nawet may bedzie obwisal... mam chyba miseczke B. B75. kurcze ide kupic stanik do spania i zaczynam spac w !

Gość Słoneczna.
Kiedyś nie wyobrażałam sobie spania bez a teraz nie potrafię zasnąć w staniku. Chyba też sobie kupię jakiś szmaciany albo chociaż góra od stroju kąpielowego

Gość hanka z kłosem
Ja śpię w sportowym (taki w stylu top, ale dosyć solidnie trzymający). Chodzę też w nim "po domu" i bardzo sobie chwalę ;) Zwłaszcza teraz - w upały. Można to przecież nosić zamiast koszulki :)

Ja śpię w od kilku lat. Ale w dobrze dopasowanym, tak samo w dzień. Daje dużo, polecam.

Gość skaslaksalskalsaslksALS
ja mam bardzo male,ale w staniku nie spie, ja juz mialam to budzilam sie w nocy i musialam zdjac, hmmm ja slyszalam ze dobrze jest chodzic bez stanika co jakis czas, poza tym mowila to lekarka... wiec dziewczyny moze jednak spijcie bez....przeciez jak macie duze biusty albo i takie srednie to nie unikniecie tego ze stana sie obwisle stanik jedynie wam je podtrzyma a jak przyjdzie co do czego to bd takie jakie maja byc przeciez to skora rozciaga sie a po ciazy tez roznie moze byc.... poza tym skora musi oddychac, wiec po co chodzic i spac w staniku, czasami dobrze tez spac bez majteczek mowie Wam.... ale robcie jak uwazacie

Gość ddfdfffgghgh
ja bym nie zasnela w staniku, nawet w pizamie nie zasne

ja moze unikne wielkiego obwisniecia bo nie zamierzam miec bachorow a juz napewno nie bede ich karmic bo szkoda moich piersi wiec chyba zaczne spac w biustonoszu...

Spanie w staniku na pewno pomoże piersiom, ale przede wszystkim należy dobrać stanik na dzień. http://besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradnikowo.html http://biusciaste.prv.pl/ http://b75.blox.pl/2008/01/Jak-w-3-minuty-powiekszyc-piersi-z-A-do-C.html Ponad 90% kobiet nosi staniki z za luźnym obwodem i za małymi miseczkami, Najczęstszym źle dobranym rozmiarem jest 75B. Staniki z zakresu 75A-90D pasują na około 5% kobiet :)

Ja nigdy nie śpię w stabniku, mało tego w dzień naogól też zasuwam bez. Ale dużo ćwiczę (w zasadzie tylko do tego zakładam stanik) i jakoś nic mi nie wisi. Mało tego, kiedyś padło pytanie czy mam "poprawiany" biust :) Zatem sport, sport i jeszcze raz sport :)

no moimi cyckami tez sie wszyscy zachwycaja, nieraz slyszlam ze super ksztalt, jak silkikony itd... ale to tylko w staniku tak wygladaja, dlatego nie chce zeby obwisly bo wtedy juz nawet stanik nie pomoze...

Gość LSLSLSSS
taka rada od osoby majacej tu i tam...:) w biustonoszu spać nie powinnas ...to ze w trakcie snu piersi robia sie obwisłe to najwiekszy kretynizma jaki kolwiek słyszałam. Piersi tez musza troche odpoczac tak jak reszta ciała iod tego jest noc. NAtomiast w dzien czy jestes w domy czy nie to zakladaj biustonosz i dopasuj go do swoich piersi bo to od zle dopasowanego biustonosza moga one robic sie obwisłe.

Gość r4353534254325
Broń boże tego nie róbcie! Jest udowodnione, że ucisk od stanika może powodowac raka piersi. U Aborygenów którzy w ogóle nie używają staników rak piersi nie wystepuje! więc już tym bardzije nie wolno nosic w nocy, i powinin byc idealnie dobrany. Najgoorsze sa popularne push upy.

Gość Cudowna, przykładna żonka
Ja mam spory biust może i bym zaczęła sypiać w staniku, ale po co zakładać jak mój M i tak go w nocy wywali bo -> musi sobie "pomiziać suteczki" przed snem ? Chyba zostało mu coś z dziecięcia :p

Gość migociaakkk
dziewczyny , czy jak już obwisły to mogą się podnieść///:-P Moje obwisły nawet nie zauważyłam kiedy a ganiam po domu i śpię BEZ. Cycki duże c/d