Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anja22

Zwariowalam na jego punkcie!

Polecane posty

Stalam sobie w centrum Warszawy na przystanku az tu nagle podjechal mlody chlopak, ktory na sekunde zaparkowal na tym przystanku i wyskoczyl to kiosku. BOZE on byl taki fajny, usta mial takie duze fajne, te oczy ten usmiech. Ubrany byl tak super, fajne spodnie th, super koszula, buty, zegarek malo co nie zwariowalam na jego widok. Ja mam 20 lat, on wygladal na takiego w moim wieku. Zamurowalo mnie gdy zobaczylam czym podjechal..bylo to ferrari california(wiem, bo byl napis na tyle). Zupelnie zglupialam, patrzylam sie jak wryta na niego, a on...tez sie patrzyl i patrzyl na mnie i usmiechal. W pewnym momencie zrobil krok do mnie jakby chcial podejsc. Zniechecila go chyba ilosc gapiow na przystanku. Dzis cala noc nie moglam spac mysle mysle tylko o nim caly czas. Szukalam go nawet wczoraj na fb wiele godzin ale nic bo to szukanie igly w stoku siana:( calyyy czas o nim mysle boze zwariuje zaraz

Gość jakie to piekne
:D :D :D

Gość jakie to piekne
to ferrari szczególnie jak czerwone było :)

to nie jest zauroczenie ja sie w nim zakochalam! Nie moge przestac, wstalam rano i znowu sie za szukanie jego wzielam, boze CZEMU CZEMU ja nie podeszlam do niego. On sie tak na mnie patrzyl, moze zgodzilby sie wymienic numerami:(( to wszystko przez tych gapiow:((((( gdyby nie byli tacy wscipcy i nie gapili sie tak nachalnie to moze by to chlopaka nie speszyly i mnie zmobilizowalo do dzialania:(

to nie chodzi nawet o te ferrari. Jak ja go zobaczylam jego samego te oczy usta usmiech to sie zakochalam. Boze juz sobie wyobrazalam nasz seks, ja na nim i on sie patrzy na mnie tymi nieziemskimi oczkami i caluje tymi duzymi ustami.

Gość widać mógł
co tam seks, co tam zakochanie...... ale tym ferrari się przejechać to jest coś :D

Gość lekka zenada
Jestem przekonany, ze w Polonezie jego usmiech juz nie bylby taki fascynujacy dla ciebie, if you know what I mean :D

Bylby, bo akurat nim zauroczylam sie wczesniej. Rozmawialam przez telefon i nie widzialam czym podjechal na poczatku. Potem gdy odchodzil to sledzilam go wzrokiem az do konca. Podoba mi sie strasznie i powiem szczerze, ze czegos takiego jeszcze nie mialam, takiego odlotu

jak niewiele potrzeba czasem kobietom , by były na kiwnięcie palcem , gdy przy reszcie facetów grają księżniczki...