Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kloszardzica

Seksualne sny

Polecane posty

Gość Kloszardzica

Śniło mi się , że flirtowałam z pewnym przystojniakiem a potem uprawiałam z nim seks w przebieralni na basenie. Zajrzałam do sennika i przeczytałam ,że mój sen może być próbą ujarzmienia libido i skierowania popędu na bardziej dopuszczalne tory. To by się nawet zgadzało bo nie mam aktualnie partnera a potrzeba jednak jest. Czy mieliście podobne sny? Jeśli tak t jak one się potoczyły?

Twój nick mnie oczarował do tego stopnia, ze chyba pójdę zwrócić śniadanie. :O

Gość Kloszardzica
Nie o nick tu idzie sprawa ale o to co napisałam , nick to sprawa drugorzędna.

Gość lubie_snic
ostatnio nie miewam juz erotcznych snow, a szkoda bo zawsze wspominam je bardoz milo ;) mmm.... widok nagiej cipki w snie, to jest to :)))

Gość Kloszardzica
Zazwyczaj sny zapominam szybko po przebudzeniu tak , że godzinne potem już nie wiem nawet o co w nim chodziło a ten sen pamiętam i to bardzo wyraźnie. Przyjemnie w nim było :)

Gość Kloszardzica
Cukrowa kostko Jak wyglądają takie sny w twoim przypadku?

Chyba na erotycznym już się wyspaliśmy. Zawijaj więc bety i wklej swoją historię na uczuciowy. 🖐️ Kto w ogóle wpadł by na kobiecym forum rozmawiać o seksie. :O Idę o zakład że był to facet. Hehhehheheehhehhehe

Śniło mi się, ze się kochałam w statku kosmicznym; z chmura, która wpłynęła do sypialni przez okno; z mężczyzna, któremu podczas stosunku przybiłam ręce gwoździami do podłogi (tak na Chrystusa) Wolę nie zastanawiać się nad analizą tych snów :D

oooooo troche tego było czasami sni mi sei seks z kobieta lub dwiema czasami trójkat 2 k i 1 m raz snilo mi sie ze uprawialam seks z czarnoskórym męzczyzna sny sa rózne ale zawsze je dobrze pamietam i chcialabym je wcielic w zycie

Gość raczej w porzadku
mnie jak sie sni ze uprawiam seks to dostaje orgazm az sie budze i nie wiem czym to jest wywolane bo sama nic nie robie dopiero jak sie przebudze to sciskam uda.

oooooo troche tego było czasami sni mi sei seks z kobieta lub dwiema czasami trójkat 2 k i 1 m raz snilo mi sie ze uprawialam seks z czarnoskórym męzczyzna sny sa rózne ale zawsze je dobrze pamietam i chcialabym je wcielic w zycie