Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki łach

mgr inż. przed nazwiskiem

Polecane posty

Gość jaki łach

ostatnio zauważyłam, że dużo osób daje sobie na nk lub facebooku przed swoim imieniem tytuły magistra, inżyniera... dla mnie to śmieszne, nie wiem po co te osoby to piszą, dla mnie tylko po to, żeby się pokazać "jaki to ja nie jestem" żenada:D

Gość jaki łach
ja mam mature i nie wiem co sie w takim wypadku przed nazwiskiem pisze a chcialabym tez cos miec

Gość jaki łach
uuuuuuuuuuuu widzę że już ktoś się za mnie podszywa co uraziłam dumę i akurat mam więcej niż maturę, ale ja nie z tych osób co ty poszywaczu:D żeby się chwalić i wywyższać, tylko na tyle cię stać? nie umiesz się tchórzu wypowiedzieć pod własnym nickiem? haha:D

Gość fvadgfhb
pierwszy raz slysze :D Ale jesli ktos dodaje tytul, to znaczy ze niedawno sie obronil i sie cieszy..

Gość daremniiiiiiiiiiiiiiii
podszywacze są naprawdę daremnymi tchórzami, kurwa nie umieją się wypowiedzieć bo są tępi i tyle! ja też jestem zdania że niektórzy tymi tytułam leczą swoje chore kompleksy:D

Gość jaki łach
acha kurwy forumowe na kafe , uderz w stół a nozyce się odezwą, a niby czemu po studiach się mają nie chwalić?

Gość jaki łach
możesz się kurwa za mnie nie podszywać tępa miazgo?

Gość jaki łach
lepiej sobie załozyć nick w czarnym kolorze bo inaczej takie tępe osoby, które są tu tylko po to by dawać głupie i beznadziejne komenatarze, się podszywają.... żenada:D

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiii
mi to tam obojętne, ale też uważam że to nie potrzebne takie tytuły na stronkach internetowych, bo po co komu? jak ja otrzymałem tytuł to uczciłem go z bliższymi znajomymi, a co obchodzi mnie reszta?

Gość fvadgfhb
a najbardziej tylek sciska tym co nie maja :D