Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bueaaa

znowu w zyciu mi nie wyszlo- co sie okazalo przeczytajcie

Polecane posty

Gość bueaaa

poznalam fajnego faceta, mój rowiesnik 23 lata. i wszystko super, rozmowy się kleją itp a on do mnie wczoraj mówi, ze idzie na balety i moze bym sie z nim wybrala. jakis pierdolony imprezowicz pewnie, "balety" mu w głowie

Gość bueaaa
zawiodłam się. nie cierpię tych typków którzy non stop łażą na "balety" i podrywają wszystkie laski

Gość bueaaa
jedyny komplement jaki mi powiedział to , że gotuje dobrze, jak chciałam sex zainicjować i się rozebtrałam to on zaraz sie zmył , ze niby umowiony jest w biznesowych sprawach

Gość bueaaa
a miało być tak pięknie. fajnie nam się rozmawia, spacery wieczorami ehhh. i nawet przystojny. ale ja nie będę z kimś kto łazi na balety. no powiedzcie czy ja przesadzam? potrzebuje faceta a nie gówniarza, bo owszem sama też lubię dyskoteki ale wiadomo jak tam jest, 3/4 ludzi przychodzi bo szuka jakiejś okazji. nie chce faceta, ktory bedzie tam lazil non stop moze jeszcze sam a ja bede sie zastanawiala czy mnie tam w chuja nie robi

Gość bueaaa
to niech juz sobie jakis plakat z naga laska nad lozkiem powiesi i sie patrzy na nia gdy jest we mnie a nie inspiruje sie wgapianiem sie na laski na baletach

Gość wyjmagajaca troszeczke
masz racje,tez nie cierpie imprezowiczow

Gość bueaaa
i jeszcze sie na mnie obrazil, bo powiedzialam, ze nie zadaje sie z baleciarzami co tylko by sobie dymali za darmo. ale co ja mialam zrobic

Gość bueaaa
mówi, że chodzi od czasu do czasu. może faktycznie przesadziłam, tak mi sie skojarzyło

Gość bueaaa
ludzie co o tym sądzicie?