Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka9999

ALE KICHAAAA!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość porazka9999

...ale kicha ludzie:-( napisalam do Niego juz trzy dni temu a On zero tzn.w ogole nie odpisuje!!!!!!co za porazka niepotrzebnie pierwsza sie odzywalam...myslicie ze jeszcze cosik napisze czy totalnie mnie olal???a tak niby fajnie sie gadalo...hmmmm....

Gość lolita12
Najlepiej będzie jak teraz ty zrobisz ciche dni.Gwarantuje ci ze się pózniej odezwie

Gość kicha to jest ten facet
głupi ciul :O szkoda nerwów na takiego dupka choć wiem, że pewno jest Ci przykro 🌻 oby mu chooy spuchnął ;)

Gość sssssssserer
ja mam podobnie......tyle ze ze 21 lat starszym facetem.....mowi mi napisz do mnie eska po czym pisze a on nic zero. nast razem sie z nim wi9dze mowi to samo, pisze a on znowu nic....

Gość porazka9999
;-)dzieki za pocieszenie no ale to poczatek znajomosci i to takiej przypadkowej....teraz to mi glupio mam nadzieje ze nie natkne sie na niego w ciagu najblizszych dni....

dobrze ze ja jestem juz mezatka :o nienawidze tych gierek miedzy singlami bleeeeeeeee wkurwia mnie ta cala 'etykieta'

20:13 [zgłoś do usunięcia]sssssssserer ja mam podobnie......tyle ze ze 21 lat starszym facetem.....mowi mi napisz do mnie eska po czym pisze a on nic zero. nast razem sie z nim wi9dze mowi to samo, pisze a on znowu nic.... pewnie zajety jes t rodzina, wiedz zona, domem, dziecmi :P

Gość porazka9999
mnie tezto wk*rwia... no ale co zrobic....dziwne to wszystko....znaczy te chlopy...

Gość sssssssserer
n ie bo to jest facet wolny......wiem w 100%

Gość porazka9999
toby zadzwonil!!!!!!!a i zapomnialam dodac ze odnioslam wrazenie ze jest bardzo niesmialy.....

Gość sssssssserer
tyle ze jest to tzw owoc zakazany , sam zaczal, staral sie, ja nie moglam sie przemuc no ale o esy prosi...

20:19 [zgłoś do usunięcia]sssssssserer n ie bo to jest facet wolny......wiem w 100% to widac niedostateczniem u sie podobasz.. widywalam sie z takim, 20 lat starszym, normalnie nie szlo sie opedzic:o

Gość sssssssserer
oj wiem ze strasznie mu sie podobam:P

Gość porazka9999
a wiecie co mam to w doopie od teraz obiecuje sobie ze zadnych pierwszych podchodow i ruchow w strone jakiegokolwiek faceta...to oni maja sie starac jak im zalezy...jak nie to....wiadomo co...;-)

Gość super sama samica
ja nigdy tego nie robilam i robic nie bede ..mzoe dlatego ejstem dalej sama:P

Gość porazka9999
...swieta prawda!!!!!!!!!:-)