Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vera lynn

Max Zander vel Klaun

Polecane posty

"Polubiałem" :O Maksiu! :D No, śmiało. Wybieram soczewki, bo moje oczy się nie nadają. :D

" [zgłoś do usunięcia] vera lynn To było do mnie czy do ducha? I've got electric light and I've got second sight I've got amazing powers of observation..." Może być do każdego:classic_cool:. "vera lynn "Polubiałem" Maksiu! No, śmiało. Wybieram soczewki, bo moje oczy się nie nadają. I've got electric light and I've got second sight I've got amazing powers of observation..." Do czego się nie nadają:O?

Maksiu a może jednak uczynisz dla mnie wyjątek? Cielesne dopasowanie jest ważniejsze niż dopasowanie astrologiczne. Co Ty na to? 👄

"03 [zgłoś do usunięcia] vera Iynn Maksiu a może jednak uczynisz dla mnie wyjątek? Cielesne dopasowanie jest ważniejsze niż dopasowanie astrologiczne. Co Ty na to? " Dopasowanie astrologiczne to są wszystkie od razu:P.Ja uznaję tylko wszystko:P.Przynajmniej w jakichś sensownych granicach:O.

Maksiu jak nie spróbujemy to sie nie dowiemy czy do siebie pasujemy. Innej drogi niema.. Co Ci szkodzi, przecież się nie wymydli ;)

To mój podszyw. :O Nie czytaj tego debila ducha kafe :O Dobranoc Max. W sumie to masz fajne jazdę. :D Do zaś. 🖐️

germanotta tak mówisz? a może jednak Max sie skusi? Sfałszuję datę urodzenia ;)

" germanotta vera, daruj sobie, znam maxa od dawna, jest pokręcony" Przyganiał kocioł garnkowi:P. " vera Iynn Maksiu jak nie spróbujemy to sie nie dowiemy czy do siebie pasujemy. Innej drogi niema.. Co Ci szkodzi, przecież się nie wymydli I've got electric light and I've got second sight I've got amazing powers of observation... 00:06 [zgłoś do usunięcia] vera lynn To mój podszyw. Nie czytaj tego debila ducha kafe Dobranoc Max. W sumie to masz fajne jazdę. Do zaś. I've got electric light and I've got second sight I've got amazing powers of observation... 00:07 [zgłoś do usunięcia] vera Iynn germanotta tak mówisz? a może jednak Max sie skusi? Sfałszuję datę urodzenia I've got electric light and I've got second sight I've got amazing powers of observation..." Mam nadzieję ze noc bedize dobra:classic_cool:.A fałszowanie nie pomoże-ja to rozpracuję:classic_cool:.Do tego byś musiała sie mocno postarzyć:D.

MAX ja idę spać powoli. Jeśli ktoś bedzie pisał po moim nickiem to nie ja a jakimś znudzony i odrzucony koniobijca. :O 🖐️ Dobranoc wszystkim przy okazji. :)

" [zgłoś do usunięcia] vera lynn MAX ja idę spać powoli. Jeśli ktoś bedzie pisał po moim nickiem to nie ja a jakimś znudzony i odrzucony koniobijca. Dobranoc wszystkim przy okazji. I've got electric light and I've got second sight I've got amazing powers of observation... 00:11 [zgłoś do usunięcia] vera Iynn jestem starsza od Verki I've got electric light and I've got second sight I've got amazing powers of observation... 00:12 "[zgłoś do usunięcia] vera Iynn i to sporo, więc Maksiu być może coś z tego będzie I've got electric light and I've got second sight" Podaj dokładną datę i miejsce urodzenia to może będzie pasować.Największe szanse są z 1973 roku:classic_cool:. " I've got amazing powers of observation... 00:12 [zgłoś do usunięcia] germanotta co to jest do cholery max?" Cholera albo dżuma:O.

o matko , max to Ty ciągle zgłaszasz do usunięcia wszystko.....?....to nudne i nic nie wnoszące

Podaj dokładną datę i miejsce urodzenia to może będzie pasować.Największe szanse są z 1973 roku . Nie mogę tego zrobić, to forum publiczne. 😭