Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi454232

Mój narzeczony chce poznać mopjego ojca

Polecane posty

Gość mimi454232

Jestem z narzeczoneym prawie 10 lat i nie poznał mojego ojca. Widział go tylko przez chwilę, kiedy był nastolatkiem. Narzeczony chce pojechać do niego i jak będzie dziecko przedstawić go/ją dziadkowi . jestem przeciw!!! Mój ojciec jest "praktykującym" alkocholikiem, zmarnował mi dzieciństwo.Mimo to w dorosłym życiu utrzymywałam z nim kontakt z litości choć tego nie chciałam. Jednak po tym jak pozwał mnie, moje rodzeństwo i moją mamę(która jeszcze dzisiaj nie może zapomnieć o okropnościach ojca) o UWAGA: ALIMENTY!!!nie chce go znać, a mój narzeczony nie widzi problemu(?).Nie wiem jak mu to przetłumaczyć, chcę Was zapytać czy mam rację czy nie i jeśli mam jakie argumenty przekonałyby mojego do zaniechanioa spotania

mysle ze twój narzeczony nie powinien sie wtracac w twoje relacje z ojcem

Gość mimi454232
tak,ale jakie argumenty do niego przemowią wg. Ciebie?

Gość mimi454232
mi już ręce opadły, nie wiem jak go przekonać]

Gość xyzzyx
ja mam ten sam problem...nigdy nie zaporosilam chlopaka do domu i szczerze mowiąc nie zamierzam bo sie wstydze po prostu...on zyje zupelnie inaczej niz ja..ehh

Gość Donata00
trzeba ludziom wybaczać ich błędy i winy ale twój narzeczony nie powinien się wpierdalać w twoje relacje z ojcem

Gość mimi 454232
mój narzeczony rzeczywiście się dorwał do klawiatury, ma swoje racje i raczej trudno mi dywagować przy nim,jesteśmy naprawdę szczęśliwi,jewdynym kijem jest mój ojciec,znamy się chyba za długo, bo nie możemy się tylko w tyko jednej kwesii idogadać..