Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to2525

PYTANIA DOTYCZACE SEKSU

Polecane posty

Gość nie wiem co to2525

Mianowicie do niedawna bylam dziewica, jednak robilam to juz 3 razy z chlopakiem i oboje uwazamy ze blona nie pekla bo raz nie bylo praktycznie krwi, odczuwam bol (glownie scianek pochwy, jestem dosc ciasna) za kazdym razem... w pozycji na siedzaco bolą mnie jakby jajniki czuje taki nacisk na nie i pecherz .. nie wiem czy to przez tą blone czy jest inny powod? jajniki mam raczej zdrowie, niedawno mialam usg i lekarz mowil ze wszystko ok. Nie wiem juz co robic chce zeby bylo milo no ale sie nie da;/ Jeszcze jedno pytanie.... czy blone da sie wyczuc palcem czy jest za daleko? prosze o powazne odp

Gość uklyioyt4r
zastosuj żel intymny durexa i nie bedzie tarcia

Gość nie wiem co to2525
ale to nie tarcie tylko takie klócie jakby mi naczynka pękały (mowie teraz o sciankach) natomiast dalej to taki nacisk

Gość xxl-men
Najlepsza pozycja na przebicie blony to pozycja od tylu. Jedno mocne pchniecie i po bolu.

Gość nie wiem co to2525
ale on caly moze wejsc ! a na samym koncu mam ten bol jajnikow wiec to juz chyba nie blona? czy blona?

Gość xxl-men
Moze ma za duzego?

:/ dziecko, może zanim się za seks zabrałaś, to było obejrzeć chociaż rysunek schematyczny układu rozrodczego kobiety, co? W sumie, to chyba o tym w czwartej klasie uczą? Przynajmniej kiedyś uczyli.

Gość nie wiem co to2525
no wlasnie boje sie ze nalezy moja blona nalezy do super grubych ;/ czy malo podniecona hmm no na poczatku jestem dosc sucha jednak po chwili doslownie plywam wiec to raczej nie ten problem...

Gość nie wiem co to2525
no wlasnie jakis dlugi on nie jest taki normalny raczej tylko dosc gruby

Gość xxl-men
Moze twoj chlopak nie wie jak to dobrze zrobic. Sproboj z doswiadczonym facetem.

prawdopodobnie uderza penisem w szyjkę macicy, to czasem powoduje ból :] błona dziewicza jest u WEJŚCIA do pochwy - jak rozchylisz wargi mniejsze to ja widać tzn teraz prawdopodobnie masz już tylko resztki z niej.

Gość zlotooczek
to zadna blona po prostu ma za duzego fajfusa dla Ciebie znajdzcie pozycje w ktorej penetracja nie jest taka gleboka

Gość nie wiem co to2525
tez myslalam o tej szyjce no ale mnie sie wydawalo ze on nie ma az tak duzego... tzn mi sie wydaje ze wrecz maly chociaz moge sie mylic to moj pierwszy partner seksualny . On zna sie na rzeczy :) do tego wszystkiego dochodza moje schizy strachu przed ciaza i ogolnie denerwuje sie prawie wszystkim ;p da sie z tym bolem szyjki cos zrobic?

Gość xxl-men
No to ty sama nie wiesz czy ma duzego czy malego.

Gość nie wiem co to2525
no bo ciezko mi to ocenic majac jednego partnera seksualnego ale wielki to on nie jest napewno raczej taki sredni

pochwa nie jest wielkosci studni - szyjki macicy dosięgniesz własnym palcem

Gość xxl-men
Tak jak mowilem, sproboj z innym - doswiadczonym. Ja juz dwa razy pozbawialem dziewczyny dziewictwa.

Gość nie wiem co to2525
oj on jest naprawde doswiadczony :) i działa na mnie :) ja sie spinam bo juz jestem taka wiecznie orająca sie,,,

Gość nie wiem co to2525
dzisiaj znowu to zrobilismy , lecz w innych pozycjach zeby nie byl za ''gleboko'' i tego nacisku na jajniki nie bylo , lecz nadal czuje otarcia... przejdzie to z czasem?

Gość A co tu gadać?
no i chyba jest odp na pytanie.Wiecznie orająca sie jesteś i za dużo myślisz o tym a po co? Wystarczy delikatniej i nie dobijać szyjki, więcej pieszczot i luzu