Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vybiunocieeeekawa

jak często kupujecie ubrania?

Polecane posty

Gość vybiunocieeeekawa

jak w temacie; ile na miesiąc? wpisujcie się.

Nie kupuję, bo nienawidzę zakupów. Ostatnimi czasy wszystkie ciuchy dostaję od ciotek, kuzynek itp więc mam spokój

Gość nzaQpocholoeka
jestem zakupoholiczką, jak zaczne to nie moge przestac, sklepy, allegro....duużo...ale bywają miesiace przyczajenia ogólnie kupuje kilka bluzek i bielizzne oraz dodatki z 60 miesiecznie

Gość vybiunocieeeekawa
ja kupuję dwie pary jeansów na rok do tego ze dwie-trzy bluzki rocznie wszystko w sieciówce C&A.

Siema laski! Za często! Mieszkam w centrum,codziennie chodzę na spacery z synkiem i z nudów łażę po sklepach,a wieczorami buszuje po eBayu...

Gość ja bym kupowala
ale sie wstydze chodzic do sklepow i przymierzac ubrania

mimo ze jestem mloda to raczej rzadko moze 1 rzecz w miesiacu, choiciaz czasem zdarza sie wiekszezakupy

Za często... I w za dużych ilościach... Mam tyle ciuchów że sama nie wiem co mam w szafie. Ale wszystko z używanek :)

ja kupuję powiedzmy raz na miesiąc, powiedzmy jakąś jedną lub dwie pary spodni, bluzek z 10, jakieś 2 koszule, czasami więcej czasami mniej, ale mniej więcej tak to wygląda, ale kupuję to w lumpeksach więc wydaję w sumie może ze 20-30 złotych na miesiąc. wszystko inne kupuję w sklepach i to raczej już rzadko.

Gość bogata Polka z klasą i kasą
ja codziennie , chora jestem gdy zdarzy mi sie nie kupić w danym dniu niczego

Gość wacek129cm
pijany kjojicek po co tobie ciuchy , jestes tak brzydka ze ci nie potrzebne. zaoszczedz lepiej na operacje albo jaka maske

Gość a właśnie, że jest bardzo
ładna. Gdybym tak wyglądała, to też bym kupowała ciuchy. doszłam do wniosku, że tylko ładni powinni o siebie dbać, bo pasztety- takie jak ja- wyglądają komicznie w ładnych ciuszkach i z makijażem.

Gość idiotka jak jenifer87 2
skowroneczekgb Siema laski! Za często! Mieszkam w centrum,codziennie chodzę na spacery z synkiem i z nudów łażę po sklepach,a wieczorami buszuje po eBayu... 10.01.2011---76KG 09.06.2011---56,8KG!!! 15.07.2011-------------------------53,2kgggg!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to pustak :o biedne dziecko takąmamuse miec wierze że to kolejny projekt

Gość ja w sumie kilkanaście
rzeczy w miesiącu mnóstwo kolczyków poza tym :) mam już chyba ze 100 par :)

Jak często to zależy, różnie bywa, przeważnie ze trzy razy w miesiącu i idzie na to miesięcznie jakieś 2000 na trzy osoby - tzn dwie dorosłe i niemowlę :)

Gość no to sporo
a mówią, że w Polsce jest bieda ja się ograniczam i miesięcznie nie wydaję na siebie więcej niż 100 zł.

jak ktoś jest niezaradny życiowo to biedę klepie ja na szczęście nie muszę pracować bo mój mąż dużo zarabia i mogę sobie pozwolić na częste zakupy.

Jenifer:) kobieta powinna byc samowystarczalna:)! Moj facet tez niezle zarabia ale ja jestem w stanie sama na swoje wszelkie wydatki wydawac walsna kase:) A Tobie jak by maz powiedzial papa to juz koniec bieda i czarna rozpoacz:

Gość ja w sumie kilkanaście
wiecie, mam koleżankę, która kupuje ogromne ilości ubrań (oczywiście to moja subiektywna ocena) i biżuterii- przede wszystkim kolczyków. Mieszka z rodzicami, więc nie płaci rachunków- jedynym zobowiązaniem jest opłata za szkołę i telefon. Miesięcznie ma do dyspozycji kilkaset złotych na ciuchy, kosmetyki i biżuterię. Szczerze powiedziawszy wolałabym zaoszczędzić kasę przez kilka miesięcy i kupić na przykład samochód, zrobić prawko, wyjechać na jakieś wypaśne wczasy, albo zainwestować w naukę języka. Kobiety lubią się podobać i wydają dużo na garderobę, ale czy nie lepiej zainwestować w kilka ciuchów, a resztę kasy odkładać? Przecież facet i tak poleci na dziewczynę ładną, a nie dziewczynę szałowo ubraną.

Gość rasowa shoperka2
a ja kupuje ciuchy nie po to żeby sie podobać tylko dla siebie! nic mnie tak nie kreci jak nowe rzeczy. jeden wydaje kasę na alko inny na narkotyki papierosy. też można mówić " mogłaby tego piwka nie pić i pojechać na wypasione wakacje" . ale co kto lubi. ten nałóg przynajmniej nie szkodzi zdrowiu :)

Gość give me everything
2-3 rzeczy na miesiąc

Gość jfeprgjrhbpjvgfjv
Dzeny a co kupilas ostatnio? Pochwal no sie, o ubrania mi chodzi.

ciągle zmieniam ciuchy i meble i tak..długo nic nie kupuję, a jak trafię to 5 sztuk od razu

Gość vygibuhonipm
nie wiem po co kupować tyle ciuchów macie pełne szafy i narzekacie na biedę :/

Gość hrytry
ja rożnie ale muszę mieć dzień na zakupy i czas wtedy mogę się obkupić ale warunek jest taki że jak mierze i się zastanawiam czy mi się podoba to znaczy że mam nie kupować bo nie bedę w tym chodzić. Musi pasowac do mojego stylu bo po co mi bluzka skoro wiem ze nie mam do nich spodni i butów i torebki

Gość MagdaLl
Z takich sklepów typowo zrobionych dla pań to ja mam dobre doświadczenia ze stroną www.lejdi.sklep.pl . Miła obsługa, szybka dostawa, no i cennik rozsądny. A same ubrania zgodne z aktualnymi trendami w modzie. Zwłaszcza te ich sukienki z organzy bardzo mi się podobają, ostatnio sobie taką kupiłam, będzie na sylwestra już czekać ;]