Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna:*

POPARZYŁAM SIĘ ;(

Polecane posty

Robiłam szanownemu męzusiowi herbatkę, i dzbanek dosłownie rozprysł się podczas zalewania, nawet nie zdążyłam czajnika odstawić. Poparzyłam sobie ręce i znaczną część brzucha, no i troche pokaleczyłam szkłem. Zrobiłam trochę pisku i zawołałam męża, a ten nawet nie zapytał czy wszystko ok, tylko sie wydarł co robię i czemu go straszę ;( nawet nie pomógł ani nie posprzątał :(((( jest mi smutno...

Gość lukas19821356555
Wspoczuje

Gość lukas19821356555
A maz wkurzyl sie pewnie dllatego ze obrazenia byly niewielkie, niewprostproporcjonalne do pisku ktory z siebie wydalas :-)

Gość lukas19821356555
Rany boskie, tos go pieknie urzadzila! I przy okazji siebie bo bedzie niedysponowany hahahhh

Gość lukas19821356555
Naprawde wspolczuje ale Tobie. A teraz przedstawie Ci moj plan dnia: ide spac (chociaz szumi mi jeszcze alkohol i muzyka w glowie) o 11 wstaje jem obiadek i nad jeziorko zasuwam z zonka :-). Ona prowadzi, sama to zadeklarowala, wiec ja bede piwkowal. Wracamy wieczorem ide spac i jutro na 14 do pracy. A Ty poparzona kobitko kuruj sie i ucz swojego meza czulosci i wspolczucia, bo to bardzo cementuje zwiazek. Wiem ze w dupie masz to co napisalem :-) nie mniej jednak pozdrawiam serdecznie

tamto to podszyw :p Nic mu nie zrobilam, ale bylo mi smutno... Ale dzieki za odzew :)

i szanuje Twoje slowa :) A plany masz świetne, aż zazdroszczę :)) Bo u mnie pogoda beznadziejna :(