niebieska sukienka 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Potrzebujesz tanio kupić wózek dobrej frmy? Zerknijcie. http://allegro.pl/bebe-confort-parasolka-okazja-i1715493517.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvdhsnkxzm Napisano Lipiec 17, 2011 nawet za darmo bym go nie chciała boże co za paskudztwa produkują ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciiekaweJUZ 0 Napisano Lipiec 17, 2011 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhgkjhg Napisano Lipiec 17, 2011 nie dosc ze wozek ochydny to nie cierpie idiotow wystawiajacych aukcje od 1zl i ustala minimalna kwote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhgkjhg Napisano Lipiec 17, 2011 albo niech wystawia od minimalnej kwstiech wogole nie wystawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olga.m 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Tanio to za ile ,jaka kwota cię usatysfakcjonuje ,może bym się skusiła bo potrzebuje wózka do lasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O rety, znam to skads... Napisano Lipiec 17, 2011 Do lastu parasolka nie pojedziesz, troche wyobrazni kobieto. :) Za to do miasta, przychodni, sklepu, marketu, na targ, na lotnisko, do pociagu jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O rety, znam to skads... Napisano Lipiec 17, 2011 lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olga.m 0 Napisano Lipiec 17, 2011 daj spokój ,nie będę po lesie jeździć tylko napisałam w przenośni ,potrzebuje koło domku dziecko położyć ,ewentualnie kawałek nad jeziorko podjechać droga jest ok,mam dwa nowe wózki w tym parasolkę ale szkoda mi jej zabierać,a drugi z kolei pół bagażnika zajmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach