Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Faera46

Syn którego wychowała samotna matka! okazał się egoistą w życiu!

Polecane posty

Rodzina mi mówiła że mój syn taki będzie, że samotna matka nie wychowa dobrze dziecka. Proponowali mi żebym go oddała do adopcji jak mój syn miał 5 lat, nie zgodziłam się. Mimo że mój ojciec najbardziej na to naciskał. Ciągle mówił że chłopak ma ojca alkoholika, w dodatku ja jestem sama do jego wychowania i stało się że chłopak jedyne do czego się nadaje to do zarabiania pieniędzy. Teraz ja sama zostałam, opiekował się do niedawna swoim ojcem a mój syn powiedział mi tak że mam siostrę która ma córkę, mam brata który ma syna i córkę. I że tamci byli lepiej traktowani niż on. No i oczywiście postawiłam na swoim, syn mi pomaga ale nie za darmo. Mój ojciec przepisał na niego cały dorobek życia, co nie podoba się mojej rodzinie. Mojemu rodzeństwo, mojej matce(dwie restauracje, trzy inne lokale które mój syn w każdej chwili będzie mógł wynając, apartament, dwa mieszkania w bloku oraz trzy domu). Syn w dodatku swoich kuzynów wyzywa od nieudaczników którzy się niczego nie dorobili, a on mając 23 lata zarabia prawie 10 tysięcy.

Gość aleeeeeeee głupoty
żalisz się czy chwalisz?

Gość OneTwo
Co oni nie spodziewali się, że los może być taki przewrotny ? Przyszła koza do waza i teraz on się na nich wypiął.