Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zmyć?!?

zapach krwi

Polecane posty

Gość jak to zmyć?!?

nie wiem czemu ktoś usunął mój temat...??????? w każdym razie dziekuję! ktoś przypomniał mi o kawie- ale najpierw poleciałam sie utaplac w sodzie, potem włożyłam ręce do zimnego mleka na końcu nasmarowałam je kawą mieloną- taki peeling ;) póki co ręce pachną kawą a podszywacz, który tam wspomniał o 'zszywaniu psa' niech sobie lepiej mózg zaszyje :O nie wiem skąd się taki debilizm bierze? okrutni, sfrustrowani 'ludzie' :O

Zapach krwi na dłoniach to po prostu psychiczne zniekształcenie wyobraźni [wyrzut sumienia]. Po umyciu dłoni pod ciepłą wodą nawet kupy nie czuć. Chyba że się je tylko spłukało.

Gość alutka*
Też się dziwię czemu temat skasowali... O tej kawie to ja pisałam. I o zimnej wodzie, że zapachy niweluje, a ciepła utrwala...

Gość alutka*
Domestos i inne wybielacze - kiepski pomysł! Paznokcie będą zmasakrowane!

Gość jak to zmyć?!?
juz chyba więcej nie będą wyrywac psu zęby obcegami, bo nie sądziłam, że tak mi się zaleje krwią. Ochyda

Gość jak to zmyć?!?
*zębów

wiem!! Zamocz dłonie w ciekłym azocie. Ale zamocz!!

Gość alutka*
Pomysł z pilingiem kawowym przedni! A po nim letnią wodą spłucz. I natrzyj porządnie połówką cytryny i znowu letnia woda i jeszcze raz cytryna i na koniec woda zimna. Potem jeszcze intensywnie pachnący krem lub balsam. Powodzenia!:)

Gość a skąd te duże ilości krwi
??>???

Gość jak to zmyć?!?
już jest chyba dobrze ale serio myślałam, że już tak mi zostanie az 'wywietrzeje' ta kawa dużo dała- w jakimś programiie kiedyś mówili, że kawa posiada najwięcej aromatów i dlatego niweluje większośc zapachów ja zupełnie o tym zapomniałam przez te 'poranne atrakcje' jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc🌻

Gość jak to zmyć?!?
jak pisałam pies miał ranę i zobaczyłam, że tam dużo jest takich białych robaków :-(, więc je musiałam wybic i może zbyt duzo siły użyłam czy cuś albo i wpadłam furię, bo zanim się obejrzałam to jeczał i była zalany krwią :-(

Gość jak to zmyć?!?
pies mi się nie wykrwawił- duże ilości, ale 'bez przesady' w kazdym razie to dość niefajne- w skrócie- cos 'pękło' i musiałam sobie poradzić z krwią, jakimś takim dziwnym płynem... (może osocze albo jakiś taki płyn ? :OP nie znam się i nie chce mi się myśleć nawet :O) w każdym razie jest ok- pies zachowuje się normalnie, ranę potraktowałam wodą utlenioną i kontroluję