Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze panna ale już zaraz Ż

Mój zespół na wesele kazał mi sporządzić listę utworów. Pomożecie?

Polecane posty

Napiszę wam co już mam. Ale nie znam z pewnością wielu fajnych kawałków, szczególnie disco polo, które wy możecie znać. Facet z zespołu powiedział, że się dostosują, ewentualnie odrzucą, ale oni z disco polo praktycznie wszystko grają. Oto moja lista (skromna): 1. 2+1 - Chodź pomaluj mój świat 2. 2+1 - Iść w stronę słońca 3. 4 razy po 2 razy 4. Andrzej Rosiewicz - Czy czuje pani cza-czę 5. Andrzej Rybiński - Nie liczę godzin i lat 6. Anna Jantar - Przetańczyć z Tobą chcę całą noc 7. Biały miś 8. Bolter Daj mi tę noc 9. Boys - Szalona , Ostatni dzień ostatnia noc, Niech żyje wolność 10. Golec uOrkiestra - Ściernisko 11. Happy End - Jak się masz, kochanie, jak się masz? 12. Hej sokoły 13. Kaczuchy 14. Zorba 15. Czarne oczy 16. Kasia Sobczyk Nie bądź taki szybki Bill 17. Kayah & Goran Bregovic - Prawy do lewego 18. Kombi - Słodkiego miłego życia 19. Krzysztof Krawczyk Bo jesteś Ty 20. Krzysztof Krawczyk i Goran Bregovic - Mój przyjacielu 21. Lady Pank Mniej niż zero 22. Maryla Rodowicz - Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma 23. Maryla Rodowicz - Niech żyje bal 24. Miała baba koguta 25. My Cyganie 26. Norbi - Kobiety są gorące 27. Będę brał cię w aucie (to z płyty akurat jak kilka innych z tej listy) 28. R.Rynkowski-Jedzie pociąg z daleka 29. Skaldowie - Ktoś mnie pokochał 30. ... ??? I co dalej? Wydaje mi się że mam za mało disco polo. Jakieś 15-20 utworów z listy będzie z płyty, podczas gdy kapela będzie miała przerwę. Proszę o pomoc!!

Gość niech zgadnę
macie po 70 lat?

Gość jjhjhasaaa
cliver- pokaz jak sie krezcisz factor- balanga odiliusz- za duzo wina

Gość jolandddddda
biały miś, jesteś szalona, złoty krążek

oo to super, a mi chodziło może o takie disco polo jak Akcent, Bayer Full tylko nie wiem jakie

nie chce wam się czytać? mam na liście te utwory

Gość disco polo wróć
A gdzie najwiekszy hicior wesel "jesteś szalona"????????

Renata Przemyk -babę zesłał Bóg Mannam Cykady na cykladach Masters Pijemy wasze zdrowie Toples Sąsiadka Brathanki wesele Brathanki siebie dam po ślubie Cyganeczka Zosia Maryla Rodowicz Kolorowe Jarmarki Fanatic czarowica Moja dumka Marek Tranda Dwa Jabłuszka D-bomb Jeszcze jedna noc jeszcze???:)

Gość jjhjhasaaa
pomaranczowe lato weekend- jak kochac to tylko ciebie veegas- tlen solaris- szmaragdy i diamenty power play -ona zakreconqa veegas - ostatnia szansa maxel -lekcja milosci

Gość jjhjhasaaa
karolina co za dziewczyna drossel- ach te oczy twe boys- a ja sie teraz bawie chodz kochanie dziewczyna o perlowych wlosach

A na jakiej muzyce Ci zależy najbardziej? Romantyczne czy do szybkiego tańca? Może oklepane, ale ja bym dała "2 bajki" Virgin:) "Płonącą Stodołę" Niemena - to musi być :P

Gość wefsewrfesrff
koniecznie Żono moja i mężu mój u mnie mieli wykonac i zapomnieli :-(

weselny klima Ada Krawczyk Baciary co ja zrobiłem ,że się ożeniłem Sumptuastic za jeden uśmiech Twój Baciary zostan tu ze mną na zawsze Cala sala Jerzy Przemyk Baciary Wódko ma Daj mi tę noc Boys hej listonoszu Helenka Long&junior Starous Jaki tu spokój Czarno CZarni jedzą rybę

Gość będę brał Cie w aucie???
disco polo???OMG!!!nie mówię, ze wszystkie kawałki sie nie nadają ale większość to masakra- naprawdę tak chcesz wspominać swoje wesele???masakra...

Kult "Dla Ciebie" - polecam, przepiękna piosenka. The Cure "Love song" - po angielsku, ale łatwa do zaśpiewania i bardzo popularna w USA jako piosenka weselna.

Drossel sexy lala D-BOMB O ELA ELA oys och daniel Plastikowa Biedronko Pragnienie miłosci Promienie Tarzan boy D-bomb przez całą noc d-bomb zielony kapelusz zakazany owoc Takich juz nie ma A2 Mega dance w dyskotece sto lat Ivan i delfin Marysiu Buzi daj

Gość dzizas ale wiocha
!!!! nie chcialabym byc gosciem ta tym weselu :D

ja też bym chyba nie chciała byc gościem na tym weselu... Owszem, piosenki są piekne i kultowe, ale do tańca się kompletnie nie nadaja!! jestem ciekawa, jakbyś zatańczyła do "Czy czuje Pani cza-czę" :-0 zaraz ci podrzucę coś ciekawego :)